booked.net
 
 

 

Damat

 Büyükelçilere Miting - 15/01/2014





Adaletli Yargıç
E-Posta
Büyükelçilere Miting.
Sayın Başbakan bugün, 15 Ocak 2014 günü yabancı ülkelerdeki Büyükelçilerimize bir miting düzenledi. Maalesef medyadan izleme şanssızlığında bulunduk.
Aslında Büyükelçilerin bulundukları ülkelerdeki 17 Aralık 2013 olaylarının yansımasını aktardıkları dialog şeklindeki bir bilgilendirme çalışması olması gereken bu toplantı. Sayın Başbakanın mitinglerindeki toplama kitleye yaptığı konuşma üslubunda olup, kapsadığı konularda aynı olunca monolog halindeki bir miting konuşması düzeyinde geçti.
Aslında Sayın Başbakan, Sayın Büyükelçilere, yabancı ülkelerdeki muhataplarına ne söyleyeceklerini dikte etti.
Tabi Sayın Büyükelçilerin bulundukları yerde kimi ve neyi temsil ettiğini unutarak.
Aslında Sayın Başbakanın zaten bildiğimiz bu söyleminin adresi yabancı ülkelerdeki Büyükelçilerimizin muhatapları değil, yine maalesef halkımızın uyuyan kısmıydı. Kısaca sayın Başbakan şunu dedi; ''Ey halkım nasıl ayar çekiyorum ama, sen ayara bak ve uyumaya devam et!!''.
Düşünelim bir kere;
Yabancı ülkelerin Türkiye de ne olup bittiğini bilmediklerini mi sanıyoruz? Bunu sanmak istihbarat teşkilatlarının bizim MİT kadar bile olamadığı saflığıyla eşdeğer değil midir?
Hadi bizler bu kadar safız. Allahtan Halkımızın bağrından kopan ve Sayın Başbakan'ın mitinglerindeki müstesna yerini alan ve derin düşünen büyük demokratik çoğunluk bunların hiçbirini yemez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yemez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yemez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Adaletli Yargıç


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;






AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.