booked.net
 
 

 

Damat

 ÇEKİN ELİNİZİ ÜSKÜDAR'DAN - 07/05/2015





Nezih Küçükerden
E-Posta
ÇEKİN ELİNİZİ ÜSKÜDAR’DAN


Yeter demek geliyor içimden yeter!Her taşın altından çıkıyorlar .ODER, BU DER TOGEMDER . Hepsi bizde ,Üsküdar’da. Dikmişler gözlerini güzelim ilçeye .Yetmiyor villalar, yetmiyor gemicikler.
Onların gözü Üsküdar’da, bir hesapları var herhalde Üsküdarla, Üsküdar’lıyla. Ezilmiş olsa gerekler , Kasımpaşa‘dan göç ettikleri eski adıyla Emniyet mahallesinde, zatı muhterem ve ailesinin. Belki komşularına ispat etmek istiyorlar üstünlüklerini bu nedenle tüketiyorlar Üsküdar’ın kaynaklarını.
Bıktım,malum kişinin oğlunun kurduğu bir vakfa aktarmak için verilen meclis kararlarına ret oyu vermekten. Her ay, bu ay yoktur artık,inşallah tükenmiştir dediğim vakıflar, mantar gibi çıkmaya devam ediyor .Bugün 04.Mayıs .2015 Üsküdar meclisindeyiz gündemi alıyorum elime bakıyorum gene vakıf ve dernekler, onlara aktarılan kaynaklar, bitmiyor seçildiğim günden bugüne bitmiyor, tükenmiyor. Ortalaması ayda 2 taneden az olmuyor bu ay üç, hayırlı işler. Derhal bay bilene (google), soruyorum .
Kim bunlar diye bir tanesini için verdiği cevap tam beklediğim gibi malum oğlan, evet şaşırmayın.
İsterseniz size vakfın adını verebilirim. Zaten bunları gizli yapmıyorlar her şey açık. Derneğin adı İnsan ve İrfan vakfı . Girin google’a kurucularını görün .Görün Üsküdar’ın kaynaklarının kimlere aktarıldığını, Üsküdar’lının hizmet yerine nasıl nasihat aldığını .
Ben ve arkadaşlarım bu tekliflere ret oyu veriyoruz, ama suyun akışını değiştiremiyoruz. Ancak bilin ki ; sizin 7.Haziran günü akp’ye vereceğiniz ret , ülkemin geleceğini değiştirecektir.Bizler bu senaryonun figüranlarıyız, siz seçmenler ise gerçek aktörleri. Gelin sandığa gereğini yapın ve AK DENEN KARALARA SON VERİN.

05.05.2015.ÜSKÜDAR


Nezih Küçükerden


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;






AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.