booked.net
 
 

 

Damat

 Dindar MHP, Dinsiz CHP - 08/07/2015





adaletli yargıç
E-Posta
MHP, inciler döktürmeye devam ediyor.. Grup başkan vekili olan zatı muhterem, "Baykal'a oy verseydik, dinsiz bir partinin adayını desteklediğimiz için eleştirilirdik" babında birşeyler söyledi.. sonradan tevile çalıştı ama, yaptığına halk dilinde, "....üstünü sıvamak" denir. Görünüşüne bakılırsa," takva bir mümin" hali yok, Ramazan olmasa, kımızı fazla kaçırmış denilebilir, ama, mübarek aylardayız. Yine de unutmamak gerekir, "hoca verir talkını, kendi yutar salkımı" durumları da , ne yazık ki, son zamanlarda yaygın.
Akademik ünvan da kullanıyor, basit bir meramı anlatmak için bu kadar büyük gaf yapan birisi, Üniversite seviyesinde hangi dersi, nasıl anlatır? O gençleri nasıl eğitir?
Bahçeli," mensupların" davranışları ve sözleri bakımından, çok duyarlı bir tavır içinde davranıyor.. Kendisini karşılayan ülkücü bir gencin, heyecanına yenik düşerek "kurt uluması" yapmasına sert tepki göstermişti, kaset mağduru vekilleri de listelerden silmiş eski hizmetlerini de hiç hesaba katmamıştı. Yakın zaman önce, Sayın Meral Akşener, mağdur edildiği bir olay nedeniyle, biraz öne çıkarılınca, haddi aşmak olarak niteledi ve neredeyse pasif göreve çekti. Halbuki, kamu oyuna yansıyan bir beyanı da olmamıştı. AKP ve aynı damardan beslenenler, Camileri buğday ambarına çevirdiler, ezanı Türkçe okuttular diye diye, CHP üzerinden üstü kapalı bir dinsizlik algısı işlediler işliyorlar, son örneği de MHP'li gurup başkan vekili, Sayın Bahçeli'nin vekili. Bu tip propagandaların alıcıları iyice azaldı, MHP, HDP ile mecliste temsilde eşit hizada kaldığı için, hayal kırıklığı yaşıyor olabilir, ama bu durumdan çıkmanın yolu, din bezirganlığından geçmez, hele, CHP ve CHP'ne oy verenlere iftira etmekten hiç geçmez. CHP teşkilatları, bu muhterem için, ülke çapında bir "iftira davası" seferberliği açarlarsa işin içinden nasıl çıkılır? Sayın Halaçoğlu, zamana yayıyor ama, Sayın Bahçeli'nin , CHP ve ona oy verenlere söylecek sözü bir Twitter mesajından daha etkileyici ve sadece kendi adamına ayar vermekten öte, diğer tarafı kucaklayıcı olmalıdır.


adaletli yargıç


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;






AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.