booked.net
 
 

 

Damat

 SULTA - 12/05/2016





Ercan Erdem
E-Posta
AKP Genel Başkanlığı ve Başbakanlık için Sayın Enerji Bakanı Albayrak'ın adı geçince, kendisine sorulan soru üzerine ''Sayın Cumhurbaşkanınımızın zekasına hakaret oluyor....'' tadında bir cevap vermiş. Buradan ne anlıyoruz? ''Sayın Cumhurbaşkanı damadını Başbakan yaparak toplumun kendisine ölümüne oy veren bir kısmının olası tepkisini hesap eder ve zekası bu hesaba yetkindir.'' demek istiyor sayın Albayrak. Bu konudaki zekayı 1 hafta içerisinde öğreneceğiz. Dünden beri gündeme ''Partili Cumhurbaşkanı'' projesi düştü. Bu projeye Sayın Nurettin Canikli açıklık getirdi ve kamuoyunda tartışılmaya başlandı. Normal bir ülkede bu konular ortaya atılmaz ve tartışılmaz ancak bizim gibi anormal bir ülkede herşey olabilir. Şimdi düşünelim, velevki küçük bir anayasa değişikliği ile bu partili Cumhurbaşkanlığı gerçekleşti. O zaman bu karar merkezi ''zeka'' şu sorunun cevabını da verecek;
Halk son Cumhurbaşkanı nı seçerken partisiz olması gerektiğini biliyordu ve bunu gözeterek oy verdi, bu değişiklik gerçekleşirse muhtarları geçtim halkın oyu ne olacak? Yani şimdide partili Cumhurbaşkanı seçmek gerekiyor, bir manada partisiz Cumhurbaşkanı seçimi kadük olur.
Halkın oyuna bu kadar güvenenler o zekayla bunu düşünmüşlerdir ve Cumhurbaşkanlığı seçimini yenileyecekler tabii ki!. Bu durum, normal bir ülkede olabilecek hadise olduğundan seçim yapılmayacak ve anadolu kurnazlığının zeka niyetine çalıştığı ülkemizde bir şekilde yutturulmaya çalışılacaktır.
Türkiye ZEKA oyunlarının son perdesine hoş geldiniz.
Bu zekayla ha sultan, ha başkan, ha partili cumhurbaşkanı ne fark eder, sulta altına almaya çalışılanların zeka sı kazayla ATATÜRK'ün nutuk da söylediği ''Türk Milleti Zeki dir.'' nitelemesine uygun hale gelirse ne olacak?
İşte o zaman seyredin siz ZEKA oyunlarını.


Ercan Erdem


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;






AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.