booked.net
 
 

 

Damat

NATO"dan "Türkiye" açıklaması

NATO NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Hiçbir NATO üyesi Türkiye kadar terör saldırısına maruz kalmadı. Türkiye, bu güvenlik endişelerini çözme hakkına sahiptir" dedi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Hiçbir NATO üyesi Türkiye kadar terör saldırısına maruz kalmadı. Türkiye, bu güvenlik endişelerini çözme hakkına sahiptir" dedi.
Yarın başlayacak olan NATO Savunma Bakanları Toplantısı öncesi NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg"den Türkiye açıklaması geldi. Türkiye"nin Zeytin Dalı Harekatı"na ilişkin NATO"ya düzenli bilgilendirme yaptığını açıklayan Stoltenberg, konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil tüm yetkililerle sürekli temas halinde olduğunun altını çizdi. Stoltenberg, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Türkiye"nin meşru güvenlik kaygıları bulunuyor. Hiçbir NATO üyesi Türkiye kadar terör saldırısına maruz kalmadı. Türkiye, bu güvenlik endişelerini çözme hakkına sahiptir ancak bunu orantılı ve ölçülü biçimde yapmalılar."
Yarın başlayacak olan NATO Savunma Bakanları Toplantısına Türkiye"yi Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli temsil edecek. Afrin Harekatı sıcak gündemi nedeniyle Canikli"nin önemli ikili ve toplu görüşmeler yapması bekleniyor.
(İHA)
12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto 



 ETİKETLER :   NATO"dan, Türkiye, açıklaması,

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.