booked.net
 
 

 

Damat

2 teröristin öldürüldüğü bölgede operasyon sürüyor

2 teröristin öldürüldüğü bölgede operasyon sürüyor Elazığ"ın Arıcak ilçesi kırsalında Jandarma Özel Harekat Timleri tarafından 2 teröristin ölü olarak ele geçirilmesinin ardından bölgede başlatılan operasyonun genişletilerek devam ettiği bildirildi.

Elazığ"ın Arıcak ilçesi kırsalında Jandarma Özel Harekat Timleri tarafından 2 teröristin ölü olarak ele geçirilmesinin ardından bölgede başlatılan operasyonun genişletilerek devam ettiği bildirildi.
Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığımız tarafından Terörle Mücadele Harekatı kararlılıkla yürütülmektedir. Bu kapsamda 23.05.2019 günü Arıcak ilçesi kırsalında devam eden operasyonda saat 09.15 sıralarında 2 BTÖ mensubu ile güvenlik güçlerimiz inisiyatifinde temas sağlanmıştır. Çıkan çatışmada 2 örgüt mensubu, silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir" denildi.
Açıklamada, ayrıca ülkenin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü tehdide karşı mücadelelerin kararlılıkla devam edileceği aktarıldı.
Öte yandan Jandarma Özel Harekat Timleri"nin Diyarbakır"a sınır olan bölgenin kırsalında operasyonu genişleterek yürüttüğü, havadan da destek verildiği öğrenildi.
(İHA)
12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   2, teröristin, öldürüldüğü, bölgede, operasyon, sürüyor,

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.