booked.net
 
 

 

Damat

Bodrum"da yaşanan tekne yangınının görüntüleri ortaya çıktı

Bodrum Bodrum"da dün akşam saatlerinde yanan sürat teknesindeki kaptan ve yanında bulunan bir vatandaşın kurtarılma anlarının görüntüleri ortaya çıktı. Alev topuna dönerek patlayan teknede bulunan kaptan ve 1 vatandaş ise son anda denize atlayarak canını zor kurtardı.

Bodrum"da dün akşam saatlerinde yanan sürat teknesindeki kaptan ve yanında bulunan bir vatandaşın kurtarılma anlarının görüntüleri ortaya çıktı. Alev topuna dönerek patlayan teknede bulunan kaptan ve 1 vatandaş ise son anda denize atlayarak canını zor kurtardı.

Akyarlar açıklarında dün akşam saatlerinde yaşanan olayda denize açılan 6 metrelik “Rose” isimli sürat teknesi, alevlere yenik düşerek batmıştı. Teknenin içerisinde bulunan biri kaptan 2 kişi ise Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılmıştı. Kurtarılan 2 kişi daha sonra sağlık kontrolleri için Bodrum Limanı"na götürülmüştü. Teknede bulunan vatandaşların kurtarılma anlarının görüntüleri ortaya çıktı. Aksiyon film sahnelerini aratmayan görüntülerin oluştuğu olayda yanan tekneden denize atlayan kaptan ve bir kişi son anda kurtuldu. Tekneden atlayanların Sahil Güvenlik botuna doğru yüzdüğü esnada ise alevlerin sardığı teknede büyük bir gürültüyle patlamalar yaşandığı görüldü. Yaşanan korku dolu anlar Sahil Güvenlik ekiplerince saniye saniye görüntülendi.
(İHA)
12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto 



 ETİKETLER :   Bodrum"da, yaşanan, tekne, yangınının, görüntüleri, ortaya, çıktı,

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.