booked.net
 
 

 

Damat

Bakan Kasapoğlu: "Başarılar Galatasaray, yolun sonu İstanbul"

Bakan Kasapoğlu: Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi"nde mücadele eden Galatasaray için, "Şampiyonlar Ligi"nde finale giden yol çok uzun ancak Florya ile Atatürk Olimpiyat Stadı arası 30 dakika. Başarılar Galatasaray, yolun sonu İstanbul" paylaşımını yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi"nde mücadele eden Galatasaray için, "Şampiyonlar Ligi"nde finale giden yol çok uzun ancak Florya ile Atatürk Olimpiyat Stadı arası 30 dakika. Başarılar Galatasaray, yolun sonu İstanbul" paylaşımını yaptı.
UEFA Şampiyonlar Ligi"ndeki macerasına bugün Belçika deplasmanında Club Brugge karşısında başlayacak olan Galatasaray"a Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu"ndan destek geldi. Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şampiyonlar Ligi"nde finale giden yol çok uzun ancak Florya ile Atatürk Olimpiyat Stadı arası 30 dakika. Başarılar Galatasaray, yolun sonu İstanbul" ifadelerini kullandı.
(İHA)
12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Bakan, Kasapoğlu, Başarılar, Galatasaray, yolun, sonu, İstanbul

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.