İMKB
56935,76
USD
1,82
EURO
2,32

YTÜ 100 yaşında

YTÜ 100 yaşında

 
YTÜ 100 yaşında TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Yıldız Teknik Üniversitesi'nin (YTÜ) 100. kuruluş yılı etkinliğine katıldı.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



OSMAN ÖZGAN/ANKARA

Çiçek, YTÜ Vakfı Türk Musikisi Topluluğu tarafından eski bakanlardan Ali Coşkun'un güftelerinden bestelenen eserlerin de seslendirildiği Türk Sanat Müziği Konserini izledi.

YTÜ Vakfı Ankara Şubesi, YTÜ'nün 100. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde program düzenledi. Programda, meslekte 40. ve 50. yılını dolduran mezunlar onuruna Türk Sanat Müziği konseri verildi. Konseri, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, bazı eski bakanlar, milletvekilleri, eski Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, YTÜ mezunları ve çok sayıda sanatsever izledi.

Konserde eski bakan ve YTÜ Vakfı Kurucu Başkanvekili Ali Coşkun'un eserleri de seslendirildi. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünün ardından TBMM Başkanı Çiçek, bestekar Amir Ateş'e plaket takdim etti. Daha sonra konsere katılanlar, sanatçılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 ETİKETLER :   YTÜ, 100, yaşında

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!