İMKB
57439,6
USD
1,82
EURO
2,32

ElectroWorld Çılgın Teklif

ElectroWorld Çılgın Teklif

 
ElectroWorld Çılgın Teklif Seray Sever’den Herkesi SokaÄŸa Dökecek Çılgın Teklif!

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto




İLANDIR


Ünlü sunucu canlı yayında yapacağı çılgın teklifle olay yaratacak, herkes bu teklifi konuşacak.

Electro World, çılgın kampanyalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 

100 Nokta, 100 Bedava Ürün

Fiyatları çılgınca kıran kampanyalarıyla ses getiren elektronik perakende zinciri Electro World, ikinci ve daha büyük bir “Çılgın Teklif” kampanyasıyla herkesi sevindirecek. Faaliyet gösterdiÄŸi 14 ilin farklı noktalarına tam 100 ürün saklayan Electro World, 8-9 Ekim 2011 tarihlerinde Facebook sayfasından yapılacak canlı yayınla bu ürünlerin yerlerini ve ÅŸifrelerini açıklayacak. Belirtilen noktaya gidip ÅŸifreyi orada bulunan Electro World görevlilerine söyleyip Electro World balyozunu kapan ilk kiÅŸi, ürünü çekiliÅŸsiz ve kurasız kazanacak. Canlı yayında takipçileri ünlü sunucu Seray Sever yönlendirecek; keyif ve heyecan, son ürün talihlisine kavuÅŸana dek zirvede olacak.
Kampanya hediyeleri arasında iPad 2’ler, iPhone 4’ler, Sony Playstation 3’ler, tablet PC’ler, LCD televizyonlar, çamaşır makineleri, notebook’lar, fotoÄŸraf makineleri, cep telefonları ve daha nice deÄŸerli elektronik ürün bulunuyor. Ürünlerin tam listesi ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.
 
En hızlı, en sıkı takipçi kim?
Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların Electro World Facebook ve Twitter sayfalarını takip etmeleri gerekiyor. 8-9 Ekim tarihlerinde ise yapılması gereken tek şey Electro World Facebook sayfasındaki canlı yayını izleyip, belirtilen lokasyona herkesten önce ulaşmak.
 
Kampanyayı aşağıdaki adreslerden takip edebilirsiniz.
facebook.com/ElectroWorldTurkiye
twitter.com/ElectroWorldTur
www.electroworld.com.tr





 ETİKETLER :   ElectroWorld, Çılgın, Teklif

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!