booked.net
 
 

 

Damat

Tribünde coplu kavgaya 9 yıl hapis istemi

Tribünde coplu kavgaya 9 yıl hapis istemi Beşiktaş ile Orduspor arasında oynanan karşılaşmada tribünde çıkan olaylarla ilgili savcılık soruşturması tamamlanarak iddianame hazırlandı.



İSTANBUL

Beşiktaş ile Orduspor arasında oynanan karşılaşmada tribünde çıkan olaylarla ilgili savcılık soruşturması tamamlanarak iddianame hazırlandı. İddianamede aralarında olaylar sırasında cop kullanan kişilerin de bulunduğu 6 şüpheli için 3.5 aydan 9 yıla kadar hapis istendi.

27 Nisan tarihinde Beşiktaş'ın Orduspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada çıkan tribün olaylarında gözaltına alınan 6 kişi ile ilgili soruşturma tamamlandı. Spor savcısı Taner Tabel tarafından yürütülen soruşturma sonucu hazırlanan iddianame de önce tutuklanıp daha sonra serbest bırakılan Rauf Büyük hakkında silahla yaralama suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istendi. Halit Alkaç hakkında kemik kıracak şekilde yaraladığı için 2 yıldan 9 yıla kadar ceza talep edildi

Savcı, olaylara karışan Önder Boyalıklı'ya yaralama ve hakaretten 2 yıl 3 aydan 7 yıl 4 aya kadar, Erol Ediz ve Volkan Burak Uzun'a yaralama iddiasıyla 2 yıldan 5 yıla kadar, İlker Aydın'ın da küfür ve hakaretten 3,5 aydan 2 yıl 4 aya kadar cezalandırılmasını talep etti.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Tribünde, coplu, kavgaya, 9, yıl, hapis, istemi

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.