booked.net
 
 

 

Damat

8 yeni film vizyonda

8 yeni film vizyonda J.J Abrams'ın yönettiği 'Bilinmeze Doğru Star Trek', Ryan Gosling, Bradley Cooper ve Eva Mendes'in rol aldığı 'Babadan Oğula' ve lezbiyen, gey, biseksüel ve trans çocuklarının hikayelerine anne-babaların gözünden bakan 'Benim Çocuğum' ile birlikte 8 yeni film vizyonda.




Bu hafta 3'ü yerli 8 film vizyona girecek.

BİLİNMEZE DOĞRU - STAR TREK
Bilim-kurgu aksiyon ve maceraseverleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen "Bilinmeze Doğru Star Trek"in yönetmen koltuğunda J.J Abrams oturuyor.

Benedict Cumberbatch, Alice Eve, Peter Weller, Bruce Greenwood, Nolan North'un rol aldığı filmin konusu şöyle:

"Atılgan gemisi, mürettebatıyla dünyaya geri çağrılır. Ancak karşılaştıkları manzara, çok güçlü bir terör örgütünün donanmalarını ve ona bağlı olan her şeyi yerle bir ettiği bir faciadır. Kaptan Kirk'ün bitirmesi gereken şahsi bir kavgası vardır ve bu tek kişilik kitle imha silahını bulmak için aramaya koyulur."

BABADAN OĞULA
Başrollerde Ryan Gosling, Bradley Cooper ve Eva Mendes'in yer aldığı "Babadan Oğula" filminin yönetmenliğini Derek Cianfrance üstlendi.

Luke çok yetenekli bir motosiklet sürücüsüdür ve dublörlük yaptığı karnaval kumpanyası ile şehir şehir gezmektedir. New York'un kuzeyindeki Schenectady bölgesine geldiğinde eski sevgilisi Romina ile yeniden karşılaşır ve kendi yokluğundan Romina'nın onun oğlu olan Jason'ı dünyaya getirdiğini öğrenir. Luke yollarda geçen hayatını düzene sokma ve ailesiyle yeni bir yaşam kurma kararı alır. İlk iş olarak da Robin'in yanında araba tamircisi olarak çalışmaya başlar. Robin, kısa sürede Luke'un yeteneklerini keşfeder ve yapılacak bir dizi banka soygunu için kendisine ortak olmasını ister."

SAKSI OLMANIN FAYDALARI
Amerikalı romancı Stephen Chobsky'nin kendi kitabından sinemaya uyarladığı "Saksı Olmanın Faydaları" filminde, bir gençlik hikayesi romantik komedi türünde beyazperdeye taşındı.

Yönetmenliğini, Stephen Chobsky'in yaptığı, Logan Lerman, Kate Walsh, Ezra Miller ile Emma Watson'ın rol aldığı filmde, çocukların büyüme sürecinde karşılaştıkları sorunlar, arkadaşlık ve aile ilişkileri gibi konular ele alınıyor.

Filmin kahramanları, karizmatik son sınıf öğrencileri, güzel ve özgür ruhlu Sam ile korku nedir bilmeyen, eşcinsel üvey kardeşi Patrick'in kanatları altına aldığı utangaç, duygusal ve çekingen Charlie. Bu komik ve dokunaklı ergen hikâyesi, büyüme sürecinin alt üst edici gelgitli hallerini aktarırken, kimlik sorunları, arkadaşlık, aile, ilişkiler ve cinsellik konularını da masaya yatırıyor.

İNTİKAM KURŞUNU
Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez ismi Sylvester Stallone'un başrolünü üstlendiği "İntikam Kurşunu" filminin yönetmenliğini Walter Hill yaptı.

Matz ve Colin Wilson'ın aynı isimli çizgi-romanından uyarlanan filmde, Sylvester Stallone'un yanı sıra Jason Momoa ve Christian Slater de rol alıyor.

Stallone'un "Jimmy Bobo" isimli bir kiralık katili canlandırdığı film,tehlikeli bir soruşturmanın içinde kalan dedektiferin ortak bir amaç uğruna ölüm kalım savaşına girmesini konu ediniyor.

BENİM ÇOCUĞUM

Türkiye'den 5 ailenin katılımıyla hayata geçirilen belgesel projesi lezbiyen, gey, biseksüel ve trans çocuklarının hikayelerine bu sefer anne-babaların gözünden bakıyor.

Ebevyenlerin ve çocukların hissettiği inkar, travma, çaresizlik, korku, utanma ve kabullenme insani duygular itiraf öyküleriyle beyazperdeye yansıyor.

Yönetmenliğini belgesel sinemacı ve akademisyen Can Candan'ın üstlendiği yapım, homofobinin ve transfobinin karşısına çıkabilecek en güçlü direnişin yine aile desteği olduğunu ispatlar nitelikte.

SARI SİYAH

Yönetmenliğini, Levent Akçay'ın yaptığı "Sarı Siyah" filmi, 1915'te Çanakkale Savaşı'nda yaşanan bir dramı gözler önüne seriyor.

Levent Akçay, Yusuf Güney ve Burcu Binici'nin rol aldığı filmin konusu şöyle:

"1915'te İstanbul Tıbbiyesi hiç mezun veremedi. Çünkü 1915'te mezun olması gereken sınıfın tamamı, Çanakkale'de şehit oldu. 50 İstanbul Lisesi son sınıf öğrencisi, gönüllü olarak birliğe katılır ve Çanakkale Savaşı'nda hayatını kaybeder. Büyüklerinin ölüm haberini alan İstanbul Lisesi öğrencileri sarı olan okul binasının kapı ve pencerelerini siyaha boyarlar. Bugünden sonra hayatlarını kaybeden öğrenciler anısına okul renkleri sarı-siyah olarak kabul edilir.''

PARANOYAK

Tibet Ölüler Kitabına göre, ölen bir kişinin 49 gün boyunca hala bir beden sahibi olduğuna inanılır... Sorunlu giden evliliğini yolun koymak için umutsuzca çabalayan Raul, eşi Ana ve oğulları, Nicoile birlikte Noel'de bir dağ tatili yapmayı teklif eder. Fakat gözler uzak tasarladığı bu tatil Samuel, adında dikkat çekici bir marangozun ortaya çıkmasıyla bozulur. Ana ve Nico, Samuel'e karşı bir anda şefkat duymaya başlar, bu da Raul'u hem kızdırır hem de kıskançlığını körükler. Raul bir şekilde, bu marangozla Ana'nın daha önceden tanıştığını ve beraber bir sır sakladıklarını keşfeder. Raul, Samuel'i Noel yemeğine çağırır ve amacı da aralarındaki ilişkiyi ortaya çıkarmaktır. Doğal geçen Noel yemeğinin ardından gelen günler Raul'un kuşkularını daha da arttıracaktır...

İspanyol yapımı korku filminin yönetmenliğini Miguel Ángel Toledo üstleniyor.

ARKADAŞIM MAX

Haftanın yerli yapımlarından biri olan "Arkadaşım Max"te, bir yarışma programında birinci olan sevimli köpek "Max" rol alıyor.

Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı filmin senaryosunu Ethem Özışık yazdı.

Filmde, konağında sadık köpeği Max ile yaşayan yaşlı kadının, miras nedeniyle yeğeni tarafından öldürülmek istenmesi anlatılıyor.

Filmin başrollerini, Ani İpekkaya, İnci Türkay, Murat Akkoyunlu, Ataberk Mutlu, Hande Katipoğlu paylaşıyor.





12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   8, yeni, film, vizyonda

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.