booked.net
 
 

 

Damat

Teknik öğretim mezunlarına müjde

Teknik öğretim mezunlarına müjde Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Hakkari'de teknik öğretim mezunlarının mühendislik tamamlama ilkeleri kabul edildiği müjdesini verdi.



ÇETİN ALPSAR

Sabah saatlerinde Hakkari'ye gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökan Çetinsaya Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, dekan, öğretim görevlileri, akademik personel ve öğrenci konseyi ile senato toplantısı yaptı. Basına kapalı olarak yapılan toplantının ardında Çölemerik Meslek Yüksek Okulu (MYO) önünde basın mensuplarına açıklamada bulunan Çetinsaya, YÖK heyeti olarak Hakkari'de memnun ayrıldıklarını söyledi.

Çetinsaya, ”Hakkari üniversitesinde çok güzel bir gün geçirdik. Burada rektörümüzle, senato üyeleri, öğretim üyeleri, öğrenci temsilcileri ve öğrencilerle birlikte toplantılar yaptık. Çok güzel görüşmeler yaptık. Burada çok güzel duygularla ayrılıyoruz. Kampüsümüzü yerinde gördük çalışmaların başladığını gördük. Üniversitemizin sorunlarını dinledik. Herkesteki umudu gördük. Buradaki sorunlar kısa sürede tamamlanacak. Üniversitenin başarılı çalışmaları ve eksikliklerini gördük. Nasıl çözülecek diye görüşmeler yaptık. YÖK heyeti olarak buradan çok güzel duygularla ayrılıyoruz. Bundan sonrada işbirliğimiz çalışmalarımız devam edecek ve en kısa sürede kampüsü bitirip üniversitenin artık akademik faaliyetlerine artık tam devam edilebilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu vesile ile ev sahipliği yapan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ÇETİNSAYA'DAN TEKNİK ÖĞRETİM MEZUNLARINA MÜJDE

Çetinsaya, ayrıca teknik öğretim mezunlarına müjde verdi. Çetinsaya, ”Teknik öğretim mezunlarının mühendislik tamamlama ilkeleri kabul edildi. Sınavları temmuz ayında yapılacak. Başvuruları ise 10-17 Haziran arasında kabul edilecek. Konuyla ilgilenen herkesi de başvuruya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. YÖK heyeti daha sonra helikopterle Hakkari'den ayrılarak Van'a geçti.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Teknik, öğretim, mezunlarına, müjde

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.