booked.net
 
 

 

Damat

Adana'da inanılmaz kurtuluş!

Adana'da inanılmaz kurtuluş! Adana'da sulama kanalına düşerek sürüklenen otomobilden 20 dakika sonra sudan çıkarılan baba ile 5 yaşındaki kızının duran kalpleri götürüldükleri hastanede 1 saatlik çabanın ardından yeniden çalıştırıldı. Ancak baba ile kızının hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.



ADANA


Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Küçük Dikili Mahallesi'nden geçen DSİ'ye ait sulama kanalında 80 KF 634 plakalı otomobilin sürüklendiğini fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bazı vatandaşlar da suya girerek kurtarma çalışmasına katıldı. Olay yerine gelen sualtı polis ekipleri, suya girip aracın ön sağ camını kırıp içeri girdi. Bu sırada şoför mahallindeki kapı camının açık olduğunu fark eden polis, bagaja sürüklenen baba ile kızının hareketsiz haldeki bedenleriyle karşılaştı. Ekipler ilk önce 5 yaşındaki Ayşenur'u, ardından babası İbrahim Kunduracı'yı (44) çıkardı.
Olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlilerinin müdahale ettiği küçük kız ile babasının hayatını kaybettiği belirlendi.

Bu arada, olayı izleyen meraklı vatandaşlar arasındaki kadınlar, küçük kızın cansız bedenini görünce gözyaşlarına boğuldu.

BOĞULAN BABA İLE KIZI HAYATA DÖNDÜ

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi, Küçük Dikili Mahallesi'nde geçen Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalına düşen 80 KF 634 plakalı otomobili fark eden vatandaşlar içerisinde birileri olabileceği düşüncesiyle polise haber verip kurtarma çalışmasına başladı.

Akıntı nedeniyle yaklaşık 1 kilometre sürüklenen otomobile ulaşan Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Sualtı Grup Amirliği'nin dalgıç polisleri, aracın camını kırarak bagaja sıkışan 5 yaşındaki Ayşenir ile babası İbrahim Kunduracı'yı (44) dışarı çıkardı.

Hayat belirtisi görülmeyen baba ile minik kızına ambulanstaki görevliler de müdahale etti. Yaklaşık 20 dakika suyun içinde kaldıktan sonra çıkarılarak özel bir hastaneye kaldırılan baba ile kızının duran kalbi, doktorların 1 saatlik çalışmasının ardından yeniden çalıştırıldı.

Beyinlerinde hasar oluşma ihtimalinin yüksek olan baba ile kızının yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

ALİ SERCAN GÖKTAŞ-FATİH KEÇE

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Adanada, inanılmaz, kurtuluş!

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.