booked.net
 
 

 

Damat

Rahminden öyle bir şey çıktı ki

Rahminden öyle bir şey çıktı ki Samsun'da ameliyat edilen bir hastanın rahminden 8 kilo ağırlığında tümör çıktı.



SAMSUN


Sinop'ta yaşayan 45 yaşındaki Emel Özkaya uzun süredir devam eden karnındaki şişlik ve gaz şikayetleri ile Medical Park Samsun Hastanesi'ne başvurdu. 10 yıl önce rahminde mercimek tanesi kadar myom(tümör) olduğunu, bu durumu kendilerinin önemsemediğini söyleyen Emel Özkaya, zamanla karnındaki şişliğin büyüdüğünü ve sancılarının arttığını söyledi.

Emel Özkaya, daha önce gittiği doktorların myomun büyüklüğü nedeniyle rahmin alınması gerektiğini söylediklerini, kendisi bekar olduğu için rahmini aldırmak istemediğini belirtti. Sinop'tan bir arkadaşının tavsiyesi üzerine Medical Park Samsun Hastanesi'ne Opr. Dr. Ahmet Canbaz'a geldiğini söyleyen Özkaya, Doktoru Ahmet Canbaz'ın bu işlemi rahmi almadan yapabileceğini söylediğinde çok mutlu olduğunu kaydetti.

Medical Park Samsun Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Ahmet Canbaz, “Rahim (uterus) dokusundaki kas tabakasından köken alan iyi huylu tümörlere myom ya da leiomyom adı verilir. Çocuk doğurma yaşındaki kadınlarda çok sık görülür ve hemen hemen her dört kadından bir tanesinde mevcuttur. Hastamızda tüm rahim dokusunu saran, bütün karın içini dolduran, akciğer altına kadar uzanan çok miktarda myom dokusu mevcuttu. Hastamız bekar olduğu için rahmini kaybetmek istemiyordu. Ameliyatı başarılı geçti ve 8 kg ağırlığında myom çıkarttık. Artık hastamız sağlıklı bir şekilde hayatına devam edecek ve çocuk sahibi olabilecek” diye konuştu.

Emel Özkaya, “Hastalığım süresince her zaman destek olan ve yaptığı ameliyat ile eski sağlığıma kavuşmamı sağlayan Opr. Dr. Ahmet Canbaz'a çok teşekkür ederim” dedi.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Rahminden, öyle, bir, şey, çıktı, ki

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.