booked.net
 
 

 

Damat

Ata İbrahim Tuna, dizide doktor gerçekte hastabakıcı

Ata İbrahim Tuna, dizide doktor gerçekte hastabakıcı Adana'da bir hastanede hastabakıcı olarak görev yapan Ata İbrahim Tuna, asıl mesleği olan oyunculuğa devam ediyor.



Hanımın Çiftliği ve Yer Gök Aşk gibi binlerce kişinin severek izlediği dizilerde rol alan Tuna, çok sevdiği hastabakıcılık işinden de vazgeçmiyor.Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde hastabakıcı olarak görev yapan Ata İbrahim Tuna (32), boş vakitlerini dizi ve reklam çekimlerinde oynayarak değerlendiriyor. Bugüne kadar Hanımın Çiftliği, Yer Gök Aşk, Dila Hanım ve Karagül gibi binlerce kişinin izlediği dizilerde rol alan Tuna, başarılı performansına ve kendisine gelen tekliflere rağmen hastanedeki işinden de vazgeçmiyor. Evli ve 1 çocuk babası olan Tuna, yaptığı işin kutsal bir görev olduğunu belirterek, insanlara hizmet etmenin güzel bir şey olduğunu ifade etti. İlk oyunculuk deneyiminin, ilkokul öğretmeninin kendisine verdiği ‘Mustafa Kemal Atatürk' rolü olduğunu belirten Tuna, yıllar geçtikçe oyunculuk sevdasının arttığını anlattı.

Hastanedeki görevinden arta kalan boş vakitleri ile çekimlerini denk getirmeye çalıştığını kaydeden Tuna, “Sağ olsunlar mesai arkadaşlarım da hastane yönetimi de bu konuda çok anlayışlılar. Bana gereken kolaylığı gösteriyorlar” dedi.Tuna, kendisini hastanede gördüğünde tanıyan birçok kişinin olduğunu söyleyerek, bu durumun kendisini mutlu ettiğini söyledi. Oyunculuk kariyerinin, insanlara yardım etme konusunda kendisine pozitif katkılar sunduğunu ifade eden Tuna, “Bugüne kadar Hanımın Çiftliği dizisinde ‘Kaçakçı Salim', 'Yer Gök Aşk' ve 'Dila Hanım' dizilerinde doktor, 'Karagül' dizisinde de otobüs muavini olarak rol aldım. Bunların yanı sıra birçok reklam çekiminde yer aldım” diye konuştu.

SEZGİN PANCAR

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Ata, İbrahim, Tuna, dizide, doktor, gerçekte, hastabakıcı

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.