booked.net
 
 

 

Damat

Gaziantep'te sır intihar sonrası dini nikâhlı kocaya linç girişimi

Gaziantep'te sır intihar sonrası dini nikâhlı kocaya linç girişimi Gaziantep'te bir bayanın av tüfeğiyle intihar etmesi sonucu, ölümünden şüphe duyan yakınları, kardeşlerinin dini nikahlı kocasını linç etmek istedi.



Gaziantep'te bir bayanın av tüfeğiyle intihar etmesi sonucu, ölümünden şüphe duyan yakınları, kardeşlerinin dini nikahlı kocasını linç etmek istedi. İntihar eden kadının kocası linç edilmekten son anda kurtarılırken, cenaze yakınları gözyaşlarına boğuldu.Edinilen bilgiye göre olay, Çamlıca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, dini nikahlı evli olan bir çocuk annesi Melek Yıldız, gece geç saatlerde bilinmeyen bir nedenden dolayı av tüfeğiyle göğsüne bir el ateş ederek, intihar etti. İş dönüşü eve gelen dini nikahlı eşi K.İ., eşinin yerde kanlar içerisinde yattığı fark etmesi üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Melek Yıldız'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri evde bulunan koca K.İ.'yi gözaltına alarak, ekip otosuna bindirdi. Bu sırada haberi duyan Melek Yıldız'ın yakınları olay yerine akın etti. Eve girmek isteyen Melek Yıldız'ın kız kardeşleri polis ekipleri tarafından içeriye alınmazken, güçlükle sakinleştirildi. Olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptığı sırada, cenaze aracının geldiğini fark eden cenaze yakınları, Melek Yıldız'ın öldüğünü öğrenmesi üzerine sinir krizleri geçirdi. Melek Yıldız'ın kardeşi olan bir bayan ise baygınlık geçirdi. Polis ve yakınları tarafından ayıltılmaya çalışılan bayan, bir süre sonra kendine geldi.

DİNİ NİKAHLI KOCAYA LİNÇ GİRİŞİMİ
Bu sırada, Melek Yıldız'ın dini nikahlı kocasının ekip otosunda olduğunu fark eden cenaze yakınları, araca saldırdı. K.İ.'yi linç etmek isteyen cenaze yakınları, polis ekipleri tarafından güçlükle uzaklaştırılırken, K.İ.'yi linç edilmekten son anda kurtardı. Polis ekipleri, K.İ.'yi olay yerinden uzaklaştırarak, başka bir ekip otosuyla Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Olay yerine gelen Savcının olay yerine gelerek incelemelerini bitirdikten sonra, Melek Yıldız'ın cenazesi, cenaze aracıyla Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

NOT KAĞIDINDA ANLAM DOLU SÖZLER
Öte yandan, Polis ekipleri evde yaptığı incelemede bir not kağıdına ulaştı. Melek Yıldız tarafından yazıldığı tahmin edilen not kağıdın da, şu notlara yer verildiği öğrenildi: “ Kemal Seni Çok Seviyorum, Çocuğumu Kimseye Emanet Etme, Kemal Hakkını Helal Et” dediği öğrenildi. Melek Yıldız'ın yakınları ise, polis ekiplerine verdikleri ilk ifadelerinde, bu notların Melek Yıldız'a zorla yazdırıldığını, Melek Yıldız'ın ölümünden şüphe duyduklarını ve detaylı sorgulama yapılması isteğinde bulundular.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABİP DEMİRCİ-MUSTAFA DEMİRCİ

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Gaziantep'te, sır, intihar, sonrası, dini, nikâhlı, kocaya, linç, girişimi

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.