booked.net
 
 

 

Damat

Adana'da çevik kuvvet milli maçı böyle izledi

Adana'da çevik kuvvet milli maçı böyle izledi Adana'da düzenlenen izinsiz gösteride çevik kuvvet ekibi, milli takımın Romanya ile oynadığı maçı televizyondan izleyemeyince telefondan seyretti.



Adana'da düzenlenen izinsiz gösteride görevli olan çevik kuvvet ekibi, milli takımın Romanya ile oynadığı maçı televizyondan izleyemeyince telefondan seyretti. Görevli oldukları cadde üzerinde milli maçı izleyen polisler, Burak Yılmaz'ın golünden sonra büyük bir sevinç yaşadı.
Adana'da düzenlenecek izinsiz gösteride görevli polisler, akşam saatlerinde merkez Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi Şıh Cemil Caddesi'nde önlem aldı. Burada izinsiz gösteri yapan gruba müdahale eden çevik kuvvet ekibi, göstericilerin dağılması ile birlikte geri çekildi. Gece geç saatlere kadar burada nöbet tutacak olan polisler, milli takımımız için hayati önem taşıyan Romanya maçını televizyon yerine telefonda izledi. Polisler, gösterilerin yapıldığı merkez Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi Şıh Cemil Caddesi'nde beklerken telefondan da milli takımın maçını izledi. Burak Yılmaz'ın golünden sonra büyük bir sevinç yaşayan polisler, kendi aralarında da maçı yorumladı.

EREN BOZKURT

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Adana'da, çevik, kuvvet, milli, maçı, böyle, izledi

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.