booked.net
 
 

 

Damat

Wilma Elles, sevgilisi Kerem Göğüş ile kamera karşısında

Wilma Elles, sevgilisi Kerem Göğüş ile kamera karşısında Ünlü oyuncu Wilma Elles, işadamı sevgilisi Kerem Göğüş ile birlikte oynayacağı reklam filmi öncesi, fotoğraf çekimleri için objektif karşısına geçti.



Ünlü oyuncu Wilma Elles ile işadamı Kerem Göğüş çiftinin ilk kez birlikte kamera karşısına çıkacak reklam filmi; Türkiye'de bir ilke imza atan Kerem Göğüş'ün sahibi olduğu, istanbul'da yapacağı 100 projelik otel ve residence zincirini anlatıyor.

ELLES, OBJEKTİF KARŞISINDA

Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Kerem Göğüş'ün, reklam teklifini kabul eden ünlü oyuncusu Wilma Elles, sevgilisiyle birlikte oynayacakları reklam filmi öncesi fotoğraf çekimleri için objektif karşına geçti.

FOTOĞRAFLAR, TAMER YILMAZ'DAN

Wilma Elles'in reklam fotoğrafları, Türkiye'nin ünlü moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz ve ekibi tarafından çekildi. Ünlü oyuncunun çok heyecanlı olduğu gözlenirken; işadamı Kerem Göğüş ise sevgilisini reklam çekimlerinde biran olsun yalnız bırakmadı.

“TELEVİZYON REKLAMINDA BİRLİKTE OYNAYACAĞIZ”

Fotoğraf çekimlerinde sadece Wilma Elles'in bulunduğunu ifade eden Kerem Göğüş, televizyon reklam çekimlerinde ise birlikte oynayacaklarını açıkladı.

“REKLAM ÇEKİMLERİ BAYRAMA KADAR BİTECEK”

Geçtiğimiz hafta Los Angesles'ta yapılan Emmy ödüllerine reklam hazırlıkları nedeniyle daveti geri çeviren, Wilma Elles ile işadamı sevgilisi Kerem Göğüş, İstanbul-Bodrum-Denizli arasında yoğun bir hafta geçirdiklerini belirterek, reklam çekimlerinin bayrama kadar bitirileceğini ve ay sonuna kadar reklamların televizyonlarda yayınlanmaya başlayacağının altını çizdi.Ünlü oyuncu Wilma Elles ile Kerem Göğüş çiftinin ilk kez birlikte kamera karşısına çıkacağı reklam filmi; Türkiye'de bir ilke imza atan Kerem Göğüş'ün sahibi olduğu ve İstanbul'da yapacağı 100 projelik otel ve residence zincirini anlatıyor.

FİLMİN TEKNİK KADROSU AMERİKA'DAN

Çekimler için Amerikalı bir yönetmenle görüştüklerini belirten Kerem Göğüş, Türk-Amerikan ortak yapımı olarak hazırlıkların devam ettiğini, kurgu ve montajının da yine Amerika'da yapılacağını söyledi.Öte yandan; geçen hafta, bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Festivali'ne katılan Wilma Elles, Kerem Göğüş çifti, etkinliğe damga vurdu.El Yazısı filminin başrol oyuncusu ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinden Caroline karakteriyle tanınan Wilma Elles sinemaseverlerle bir araya geldi. Söyleşi için Wilma Elles'e Bodrum'a gelişinde ünlü iş adamı sevgilisi Kerem Göğüş de eşlik etti.Festivalde; en büyük ilgi Wilma Elles ile Kerem Göğüş'e oldu. Sinemaseverler ünlü çift ile resim çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Wilma, Elles, sevgilisi, Kerem, Göğüş, ile, kamera, karşısında

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.