booked.net
 
 

 

Damat

Başına sunta düşen Elif o anları anlattı

Başına sunta düşen Elif o anları anlattı Ordu'da arkadaşı ile birlikte kitap almaya giden 12. sınıf öğrencisi Elif Çağlar'ın başına bir inşaatın dördüncü katından sunta düştü.



Ordu'da arkadaşı ile birlikte kitap almaya giden 12. sınıf öğrencisi Elif Çağlar'ın başına bir inşaatın dördüncü katından sunta düştü. Genç kız, “Sokakta yürürken bile güvencemiz yok” dedi.Ordu'da dün akşam saatlerinde Şarkiye Mahallesi Bucak Caddesi'nde yapımı devam eden bir inşaatta yukarı çekilirken dördüncü katta ipten ayrılan sunta, yoldan geçen Ordu Fatih Lisesi 12. öğrencisi Elif Çağlar ve Çisem Nur Yıldırım isimli öğrencilerin üstüne düştü. Kazada ağır yaralanan Elif Çağlar, Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kıza acil serviste yapılan müdahalelerin ardından kafa tasında çatlak ve yüzünde yaralar oluşmasında dolayı Beyin Cerrahi Servisi'nde tedavisine devam ediliyor.“Yolda yürürken başımıza sunta düştü” diyen Elif Çağlar, yaptığı konuşmada, “Ben arkadaşımla kitapçıya gidiyordum. O sırada oldu. Üzerimize inşaattan sunta düştü. Ben o anı çok hatırlayamıyorum. Kafam yere vurunca ben orada bayılmışım. Galiba suntayı halat ile yukarı çekiyorlarmış halattan kurtulup üzerimize düşmüş. Ben bu kadar biliyorum hatırlamıyorum zaten. Şikayetçi olduk, orada her hangi bir koruma yoktu. Çelik halat kullanılmamış. Emanet şekilde suntayı bağlayıp yukarı çekiyorlarmış. Oradan da kurtulup üzerimize geldi. Sokakta yürürken bir güvencemiz yok. Yolda yürürken başımıza sunta düşüyor” şeklinde konuştu.

BABA ÇAĞLAR: “SOKAKTA YÜRÜYEN KİŞİNİN BAŞINA İNŞAATTAN BİR ŞEY DÜŞMEMELİDİR”

Elif Çağlar'ın babası Lütfü Çağlar, yetkililerin önlem alması gerektiğini belirtirken, inşaat yetkililerinden şikayetçi olduklarını bu olayın peşini bırakmayacaklarını söyledi. Baba Çağlar, kızlarının başına sunta düştüğü haberini aldıklarında kendilerini kaybettiklerini yaşlı gözleriyle ifade ederken, “Söyleyecek bir şey yok. Yetkililer önlem alsın. Böyle bir kaza bizim başımıza geldi başkasının başına gelmesin. İnşaat işinde tedbirli olmalılar. Sokakta yürüyen kişinin başına inşaattan bir şey düşmemelidir. Eğer benim kızımın başına inşaattan bir şey düşüyorsa önlem alınmamış demektir. Kızım ile arkadaşı beraber gidiyorlarmış, Onun babası beni aradı. ‘Acile gel, kızının başına sunta düştü, Şuanda filmleri çekiliyor, MR'ı çekiliyor' dedi. Bize telefonla bildirdiler bizim o zaman haberimiz oldu. Biz de geldik. Gelirken bir baba ne hissederse ben de onu hissettim. Kendimizi kaybettik. Şikayetçi olduk. Peşini de bırakmayacağız. Bizim başımıza gelen herhangi bir insanında başına gelebilir. Önlem alınsın” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Elif Çağlar'ı sınıf arkadaşları hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

RECEP ALTUN


12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Başına, sunta, düşen, Elif, o, anları, anlattı

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.