booked.net
 
 

 

Damat

Louis Van Gaal, 'Türk Milli Takımı tehlikeli oyunculara sahip'

Louis Van Gaal, 'Türk Milli Takımı tehlikeli oyunculara sahip' Louis Van Gaal, yarın akşam oynanacak FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.



Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis Van Gaal, yarın akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu mücadelesi öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.Hollanda'da oynanan ilk maçın ardından tahminlerinin doğru çıktığını ifade eden Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Van Gaal, “Grupta en iyi ikinci takımın Türkiye oldugunu düşünüyordum. Şu anda da durum öyle görünüyor. Biz de FIFA sıralamasında yükselmek istiyoruz. O nedenle yarın akşam kazanmak için oynayacağız. Taraftar etkeninin maçın genelinde önemli bir etken olabileceğini düşünüyorum” dedi.

“TÜRK MİLLİ TAKIMI TEHLİKELİ OYUNCULARA SAHİP”
Türk Milli Takımı'nda tehlikeli oyuncular olduğunun altını çizen Van Gaal, “Her rakibe saygı duyarım. Türkiye'de iyi bir takım. Yarın ki maçla ilgili tabii ki teknik planlarım var. Ama bunları şu anda paylaşarak Fatih Terim'e avantaj sağlamak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE BU GRUPTAKİ EN İYİ İKİNCİ TAKIM”
Grubun ikinciliğinde şu anda Romanya'yı favori olarak gördüğünü belirten portakalların teknik direktörü, “Bence Türkiye bu gruptaki en iyi ikinci takım. Oyunculara bireysel olarak da baktığınızda bu düşüncem desteklenir. Yarın ki maçlara baktığımızda Romanya, Estonya'yı yenecektir. Ancak Türkiye-Hollanda maçının nasıl sonuçlanacağını göreceğiz. Tabi ki biz kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

“FARKLI BİR GALİBİYET BEKLEMİYORUM”
Louis Van Gaal, grubun bir önceki maçında Macaristan'ı 8-1'lik skorla geçtiklerinin hatırlatılması üzerine, “Yarınki mücadelede farklı bir galibiyet beklemiyorum. Türkiye, Macaristan'a göre çok daha iyi bir takım. Bizim için 1-0'lık galibiyetin iyi olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.Sakatlıkları bulunan Robin Van Persie ve Kevin Strootman'ın durumlarına da değinen Van Gaal, Van Persie'nin oynayabilecek durumda olduğunu, Kevin Strootman'ın ise yarınki maçta görev yapamayacağını belirtti.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Louis, Van, Gaal, Türk, Milli, Takımı, tehlikeli, oyunculara, sahip

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.