booked.net
 
 

 

Damat

TT Belediye Başkanı 2013 ödülleri sahiplerini buldu

TT Belediye Başkanı 2013 ödülleri sahiplerini buldu CEBİT Fuarı bünyesinde gerçekleştirilen 'TT Belediye Başkanı 2013 Ödülleri' düzenlenen konferansta sahiplerini buldu.



İstanbul'da bulunan birçok belediye başkanları‘ 2013 yılında en çok olumlu yönde tepki alan ve tepkileri artan 10 belediye başkanları' arasında yer aldı.TT Belediye Başkanı 2013 Ödülleri, ‘Akıllı Şehirler, Akıllı Devlet, Akıllı Belediyeler' konulu konferansta sahiplerini buldu. CEBİT Fuarı bünyesinde İstanbul WOW Konferans Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde ilk 10'a giren "en çok olumlu tepki alan belediye başkanı" ve "olumlu tepkileri en çok artan belediye başkanları" kategorisi seçildi. 94 belediye içerisinden ödüle layık görülen başkanlar, ödülleri teknolojinin gelişmesi sayesinde aldıklarını söyledi.TT Belediye Başkanı Ödülleri'nde en çok olumlu yönde tepki alan belediyeler arasında; Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı 2'inci, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 3'üncü, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu 5'incü, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay 6'ıncı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can 7'inci olarak belirlendi.En çok olumlu tepkileri artan 10 belediye arasında ise, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 2'inci, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı 3'üncü, , Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu 4'üncü, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun 7'inci, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün 10'uncu sırada yer aldı.
BAŞKAN ÇAĞIRICI: “VATANDAŞLARIMIZDA BİZİM BİRER MESAİ ARKADAŞLARIMIZ”
Ödülünü almak için kürsüye gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sosyal medyanın günümüzde ki önemine değinerek, “ Belediye olarak hizmet ettiğimiz hemşehrilerimizin yaşam kalitesini arttırmak ve mutlu etmek için anında zaman ve mekan kaybı olmaksızın ulaşabilecekleri bir ortam kurmaya çalışıyoruz. Belediyemize gelen tüm mailler, telefonumdan kendi sitem üzerinden geçerek gidiyor. Bu sayede tamamını takip etme fırsatı yakalıyorum. Aynı zamanda da twitter'ı kendim kullanıyorum. Ve hemşehrilerimizle bu sayede bizim birer mesai arkadaşımız olduğuna inanıyorum” dedi.Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ise, “Dünyanın neresinde olursa olsun bizimle iletişim kurmak isteyen her kişi rahatlıklı bize ulaşabiliyor. Dakikalar sonra o kişinin istek ve şikayetlerini yerine getiriyoruz. Ben de kendi hesabımı kendim kullananlardanım. Şuana kadar kendi hesabımdan her hangi bir mesajı kimseye attırmadım” şeklinde konuştu.Ödüllerini alan başkanlar, toplu fotoğraf çekiminin ardından konferanstan ayrıldı.

ŞENGÜL KARAKIŞ
AHMET FARUK SARIKOÇ

İSTANBUL

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   TT, Belediye, Başkanı, 2013, ödülleri, sahiplerini, buldu

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.