booked.net
 
 

 

Damat

Aziz Yıldırım'dan Mehmet Ali Aydınlar'a sorular

Aziz Yıldırım'dan Mehmet Ali Aydınlar'a sorular Basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar'a bazı sorular yöneltti.



Basın toplantısında olağanüstü genel kurulda neden aday olduğunu açıklayan Yıldırım, “Benim görev sürem 3 Temmuz'dur. Bu süreç tamamlanmadan ve bu sürecin kanıtları Fenerbahçe'den temizlenmeden, bizim görev süremiz bitmez, bitmeyecektir. Bu seçim, Fenerbahçe kongresine ve camiasını bir dayatmadır. Fenerbahçe'yi emniyet, savcılık kararlarıyla yönetmenin son tezahürüdür. Bu seçim 3 Temmuz'la yüzleşmesidir. Bu kongre, Fenerbahçe camiasına yapılan bir dayatmadır. Bu yüzden adayım” dedi. Yıldırım, başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'a da sorular yöneltti. Yıldırım şöyle konuştu:

1- 2010-11 sezonunun şampiyonu kimdir?

2 - Fenerbahçe spor kulübü 2010-11'de şike yapmış mıdır?

3 - Sayın Şenes Erzik ile gittiğinizde Sayın Başbakan size ‘Fenerbahçe şike yaptı mı?' diye sorduğunda siz ne yanıt verdiniz?

Fenerbahçe'nin başkanı olursan şampiyonluk kupasını Trabzonspor'a verecek misin, Fenerbahçe'den puan silecek misin, Fenerbahçe'yi UEFA kupalarına göndermeyecek misin? Kazanılan paraları geri verecek misin?”

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Aziz, Yıldırım'dan, Mehmet, Ali, Aydınlar'a, sorular

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.