booked.net
 
 

 

Damat

 Katar üzerinden Türkiye..!! - 06/06/2017





Günay Özdemir
E-Posta
Trump ortadoğıuya Noel baba gibi girdi, benim diyen silah tüccarlarının bir kalemde satamayacağı kadar silahı hediye edası ile sattı, Suudi hanedanı ile kılıç dansı yaparak, yeni işbirliğini kutladı..
körfez ülkeleri ve de Mısır ile birlikte, "kurana el basar" gibi ışıklı bir kürenin üzerine ellerini koyarak, fotoğraf verdiler..
İsrail üzerinden Vatikana devam etti, Papa ile teşerrüf etti..semavi ve sübliminal mesajlar verdi..
Kısa bir süre sonra, gezinin meyveleri ortya çıkmaya başladı, hemen hemen eş zamanlı, Katarıın coğrafyada "yok sayıldığı" , uluslararası kamuoyuna ilan edildi..Rakka üzerine , pkk/ypg terör örgütleri ile ortak operasyon başlatıldı..
Tarihi, terör örgütlerini kullanarak dünya siyasetini yönlendirme başarıları ile dolu Abd ile, El Kaide ve türevi terörü desteklediği bizzat Abd tarafından iddia edilip, yakın geçmişte , hesaplarına el konmak istenen Suudilerin , Katarı terörü desteklemekle suçlamalarrıın ciddiyeti yok....
Katarın son zamanlarda, bölgedeki stratejik ortağı Türkiye, ..
Ekonomik işbirliği askeri işbirliği ile takviye ediliyor..Uluslararası yükümlülükler dışında, ve KKTC haricinde, sınırların dışında ,Tsk'nın ilk ve tek askeri üssü Katarda konuşlanıyor..
Işıklı küreye el basanlar,Katarı, Suriyede radikal dinci görünümlü terör örgütlerini ve de İşidi desteklemekle suçluyorlar....
Türkiyede, belli mahfillerde ,aynı suçlamalara muhatap bulunuyor..
İranı kuşatma teraneleri dolaşımda, ama, esas hedef, Katar üzerinden Türkiye olmasın..!!


Günay Özdemir


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.