booked.net
 
 

 

Damat

 Milletvekilliğinden istifa etmek.. - 18/09/2017





Seher Candan
E-Posta
Anayasa m.80 gereği, TBMM üyeleri, milleti temsil ederler, seçmenden aldıkları vekâlet, seçildikleri bölge veya kendilerini seçenlerle sınırlı olmayıp, bütün millete şamil bir temsil yetkisi ve görevi sağlar, sorumluluk yükler.
Sıradan bir vekâlet ilişkisi olmadığı, Anayasal bir sorumluluk olduğu için, vekillik görevinden ayrılma tasarrufuna özel önem atfedilmiş ve milletin diğer vekillerinin onayı ile oluşacak bir meclis kararına tabi tutulmuştur.
Ana Muhalefet partisinin , değerli bir milletvekili, sağlık nedenlerini gerekçe göstererek istifa etmiş.
Türkiye, dış ve iç politika bakımından, çok önemli bir dönemden geçiyor, siyasi takvim, tarihi önemde, üç önemli seçimin yapılacağı bir döneme yaklaşmakta.
Yüksek kaliteleri ihtiva eden kişisel donanımı bakımından, değerli vekilin, TBMM'de ve partisi bünyesinde ifa edeceği önemli fonksiyonlar olduğu gerçeği ortada.
Genç yaşında çok zorlu mücadelelerin üstesinden gelmiş, örnek ve tez konusu olmuş olan sayın vekilin, seçilmiş olduğu dönemi bitirmesi ve kendisini seçenlerce yüksek niteliklerini, ülke ve toplumun hizmetinde tutması haklı beklentisi gereği, durumu bir kere daha tezekkür etmesinde fayda var.



Seher Candan


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.