booked.net
 
 

 

Damat

 Dolar ne olursa olsun, Katar gibi dostun olsun..!! - 13/09/2018





Ruhsar Doğrucu
E-Posta
Katar şeyhi , ekonomik krizi ortamında -15 Milyar dolar fonlayarak- Türkiye'ye koltuk çıkacağını açıkladı, arkadan da, muhtemelen, kemer sıkma ortamında , hayat standardı düşmesin diye, ilave olarak 400 milyon dolar olduğu söylenen bir salatanat uçağını Cumhurbaşkanına hediye etti.. Karagün dostu olduğunu gösterdi..!!
Cumhurbaşkanlığı uçak filosunda hatırı sayılır adet ve konforda uçak olmasına rağmen, "bir tane de bundan olsun "diye düşündü herhalde..
Kamu taşıtlarında büyük bir tenkisata gidiliyor, ihtiyacın fevkinde adette ve lüx segmentte araçlar tasfiye edilecek, yerlerine, yerli malı taşıtlar alınacakmış..Kamu için yapılan gayrımenkul kiralamalarının da insaf ölçülerini aştığı ve makul ölçülere çekilmek üzere trdbirler planlandığı açıklandı..
Amerikayı yeniden keşfedercesine, "tasarruf" mefhumunun farkına varmış gibiler, "itibardan tasarruf olmaz" deniyordu, şimdi, zorunlu olarak, -millet pazarda soğanı iki kat fiyata almaya başlayınca-, edep kaygısıyla, şatafattan feragat etmeyi düşünmeye başladılar..
Bu iktidar döneminde, genel yönetim prensibi şöyle; iyi bir şey oluyorsa, "Başkanlığın" liderlik yeteneğinden, kötü bir şey oluyorsa, (dış politikada çuvallamak,, ekonomik kriz v.s gibi) dış güçlerin ön kesmesi veya arkadan çekmesinden..."
Başarızlık samurdan kürk olsa, en ufak bir tevazu gösterip bir kısmını dahi üzerina almak alicenaplığı göstermiyorlar.. Hatadan, öngörüsüzlükten münezzeh bir kadro Türkiyeyi yönetiyor..
Ama, bereket Katar gibi dostlar var, ya olmasaydı, nice olurdu hallerimiz..!!


Ruhsar Doğrucu


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.