booked.net
 
 

 

Damat

 Ergenekon "çuvalı"..!! - 01/07/2019





Kemal Azizoğlu
E-Posta
4 Temmuz 2003 'te Süleymaniye'de özel kuvvetlere mensup askerlerin başına Abd'li lejyon askerleri tarafından çuval geçirildi, ..
Birkaç yıl sonra aynı çuvalı, Ergenekon davaları sürecinde, neredeyse bütün TSK'nin başına geçirdiler.. Genelkurmay Başkanlığı yapmış bir emekli askeri ve komuta kademesinde önemli görevlerde bulunmuş, yüksek rutbeler taşımış komutanları hapse attılar..
Yüksek dereceli askeri sırların muhafaza edildiği "Kozmik Oda" zamanın muteber yargı tetiklçileri,bugünün kaçak suçluları, düşman kuvvetler tarafından istila edildi ve yağmalandı,..
Daha sonraki kronolijiye bakılınca, TSK'ni dünya kamuoyuna rezil etmek ve ülke içinde de itibarını kırmak için kaba bir komplo uygulandığı ortaya çıktıt,
Ergenekon komplo davalarında ,karar verildi ve TSK ile ilgili bütün ithamların düzmece olduğu hükme bağlandı..
Dava sürecinde dört yıl tutuklu kalan emekli orgeneral, içerde kaldığı süreyi, esaret olarak niteledi,, "kendi topraklarımda esir alındığımı kabul ettim" dedi ..
Aynı süreçlerde bir başka Genelkurmay Başkanı kendi karargahında, maiyetindeki askerler tarafından esir alınmaya çalışıldı..,
Süleymaniyedeki çuval, meğerse Genelkurmay karargahına kadar gitmiş..!!
Dünyanın en itibarlı ordusuna sızmış düşman kuvvetler isyan etti, halka ateş açtı, katliam yaptı..
Bu ülkenin haysiyetli askerlerininin, kendi ülkelerinde esir olmasını, bazıları barsak temizleme, bazıları da, demokratikleşme adımları olarak nitelediler, bir sürü kifayetsiz, Ergenekon davaları üzerinde tepindiler, "geviş getirme" kıvamında iri laflarla ahkam kestiler, insanlar öldü, hastalandı, bir general elleri ranzaya kelepçeli olarak ameliyat edildi, yakınlarının cenazelerine kelepçeli olarak katılmak zorunda kaldılar..
Dünya tarihinde, kendi suçsuz askerine bu kadar rezilane bir zulmün reva görüldüğü, başka bir örnek var mı" , bilinmez.. ..
Millet ittifakını , "zillet" olarak itham edenler, ne yazık ki ,komplocu fetö zilletini göremediler,....
Kimse, kimseden özür beklemiyor, ama, tarihin derinliklerindeki isyancılardan özür dileme erdemi gösteren devletin, kendi" isyan etmemiş" yurttaşları için yapması gereken birşeyler olmalı..


Kemal Azizoğlu


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.