booked.net
 
 

 

Damat

 Bir Cumhuriyetten diğerine Cumhurbaşkanı adayımız. - 16/02/2012





Adaletli Yarçıç
E-Posta
Nereden çıktı bu demeyin. Filmi seyredin.
Bu şike meseleleri konusunda bir senaryo da ben çizeyim dedim. Adil olacağımdan emin olabilirsiniz.
Filmin Jön'ü şike yapmaktan suçlanmaktadır ve çetenin 2. adamı olarak tutuklu yargılanmak üzere içeridedir.
Mahkeme huzuruna ilk çıktığında Heyetin teveccühüne mazhar olmuştur. Heyet kendisine bu yargılamanın takımını yargılamak olmadığı bizatihi kendisinin yargılandığını hatırlatarak. Kurumların saygınlığını zedelemek istememiştir. Ancak her ne hikmetse bu özel yargıcılar söz futbol kurumu olunca kurumun saygınlığını hatırlamışlar fakat ordu milli takımının saygınlığını düşünmeye gerek duymamışlardır.
Bu arada Jön etrafa zalimlerle savaş mesajları vermekte ve bunu takımının internet sitesi üzerinden yapmaktadır. Jön bir şeyi anlamıştır artık. Ne yaparsa yapsın Karizma çizilecektir. Karar verir. Karizma yı, savaşarak mı yoksa savaşmadan mı çizdirmelidir. Anlaşılan odur ki, savaşarak çizdirecektir.
Savaş çığlıkları her yerdedir artık. Bu işler bitince artık o bir mağdur olacaktır. Halk mağduru sever ve oy verir. İşte bu gazla belki de aradan sıyrılırım diye Cumburbaşkanlığına aday olur.
Papazın Çayırından çok şey yetişti. Bir Cumhuriyetten bir başka Cumhuriyete Cumhurbaşkanlığı, olur mu olur. Biz neler gördük bu ülkede. Sen içindeydin ama yinede siyasete hoş geldin başkan, yakışır sana.




Adaletli Yarçıç


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.