booked.net
 
 

 

Damat

 T.C Devleti, "hassasiyet" burcuna girdi.. - 13/06/2014





Haydar Savaşçı
E-Posta
Muhalefet başbakanla ilgili gensoruyu, soruşturma komisyonu önergesini daha sonra vermek üzere geri çekti.. TBMM'nin çalışma programı değişti,yargı paketi ile ilgili olarak, hafta sonu çalışma planlanmışken, önümüzdeki haftaya ertelendi...
Hükümet sözcüsü, gazete yöneticileri ile yaptığı kahvaltılı toplantıda, Musul'da, devlete kılıç çeken IŞİD ile ilgili sorulardan ziyade "neredeyse" kahvaltılık lezzetlerle ilgilenelim der gibiydi..!!
anlaşılan, iktidarı ile muhalefeti ile, herkes, gündemini, Musuldaki ne olduğu bilinmeyen gelişmelere bağlamış görünüyor.. Musulda, silahli başıbozuk takımı, hepsi hepsi (Irak ve Suriye dahil), yirmi bin kişi civarında oluğu söyleniyor, neredeyse Türkiyede hayatı durduracak. bu neyin hassasiyeti ve bu kadar hassasiyet neden, vatandaşlarımızı kurtarma faaliyetleri sürerken, TBMM ve muhalefet neden kontak kapattı..Hassas bir dönemden geçiyoruz da, Polatlıdan top sesleri gelirken meclis çalışıyordu ve gündemi, devlet işleri idi, hem kurtuluş savaşını yönetiyordu, hem de kendi gündemini görüşüyordu. TBMM, kendi gündemine hakimdir, gelenek budur..Emperyalist devletlerin işgali altındaki ülkede çalışan meclis, başbozukların terör eylemi karşısında neden gündemini değiştirir, uzman sorusudur ve dahi cevap gerektir..


Haydar Savaşçı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.