booked.net
 
 

 

Damat

 Saray'daki yeni "paralel" yapı..!! - 28/01/2015





Vakkas Kaygılı
E-Posta
Cumhurbaşkanı, devlette var olduğunu iddia ettiği paralel yapıya her fırsatta bindiriyor,, Başbakanlığından beri içerde, dışarda şikayetini dile getiriyor,mücadeleyi giderek sertleştiriyor, en son "inlerine girdik" dedi..
Devlette paralel yapı olmaz, kandırıldık, itirafında bulunuyor..
Emniyetten Yargıya kadar her yerde paralel avı yapılıyor, askeriyede de, "gerçek" rutbeyi Pensilvanyadan alan paralel generallerden bahsediliyor..
Paralel yapılanmalardan bu kadar şekvacı olan Cumhurbaşlanı, Sarayda, neredeyse Hükümete paralel bir yapı hazırlanıyor, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü açıkladı, teşkilat şemasında 13 başkanlık düzenlemesi yapılmış, ihtiyaca göre, Cumhurbaşkanının takdiri ile, şema genişleyebilirmiş.. Görünen o ki,güvenlikten, dışişlerine, hukuktan mali işlere kadar, başkanlıklar halinde, çekirdek bir yürütme organı kuruluyor..Saraydaki her bir başkan, kendi görev alanı içinde, kabine üyesi ile paralel mi çalışacak yoksa amiri durumunda mı olacak,Cumhurbaşkanı, Anayasaya göre yürütmenin başı,saray'ın başkanları yürütmenin "nesi" olacak, Anayasal sorunlar bir yana, gölge kabine iddialarını da geçelim, paralel yapılardan bu kadar şikayet edilirken, buz gibi paraleli çağrıştıran yeni yapının esbab-ı mucibesi ne..!!..


Vakkas Kaygılı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.