booked.net
 
 

 

Damat

 Orta Doğuda son tango..!! - 28/06/2017





Nelin Milli
E-Posta
Ortadoğuda denokrasi getirme maskesi altında işlenen insanlığa karşı suçlar, savaş suçları v.d rezilliklerin ilk sonucu ortaya çıkmaya başladı.
Süper devletler ve terör işbirliğinin "ham meyvesı" ,Türkiyeyi kaçınılmaz bir biçimde "beka sorunu" ile karşı karşıya bırakıyor...
Cumhurbaşkanı, son iftar konuşmalarından birinde, "ülkemizde dökülen her damla kanın faturasını , o silahların asıl sahiplerine çıkartacağız" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı, Suriyenin kuzeyinde, sınırlarımızda bir terör devleti kurulması projesine karşı sarfettiği sözlere Abd Savunma bakanı, hemen, "Rakka sonrasında ihtiyaca göre terör örgütünü silahlandırmaya devam edecekleri cevabını verdi.

Abd, elini açtı, verdikleri silahları, Rakka süreci sonrası, toplayacaklarına dair taahhütlerini içeren mektubun imzası kurumadan, tornistan yaptı ,esas niyetini ortaya koydu..
Kuzey Irak Bölgesel yönetimi, 25 Eylülü, "bağımsızlk referandumu" tarihi olarak ilan etti,.. " kimse engel olmaya çalışmasın, çok kan akar..." tehditinin
adresinin Türkiye olduğu açık....
Daha eskilere dayanan, ama koalisyon hükümetinin 2002 yılında erken seçimle çökertilmesi ile hız kazanan BOP projesinde; son tango, etnik terör örgütü ve onun bölgesel yapılanması ile Türkiye arasında yapılacak.

İslam Natosu, İslam ordusu hayalleri, başlamadan rüzgara karıştı,, İKÖ, Nato ve etkisiz örgüt BM.. bu son tangoda kendi enstrümanlarını çalıyorlar, arenadaki vahşetten zevk alan,, sorumsuz kalabalıklar gibiler..
Kurtuluş savaşında,emperyalist işgale karşı verilen mücadelenin daha şiddetlisi,, kuşatılmışlık şartlarında,giderek, bir zorunluluk haline geliyor.
Dini hassasiyetleri kullanan sapkın yapı ,Ergenekon komploları ile silahlı kuvvetleri ve devletin ana akslarını tahrip etti.

İktidar erki, toplumun yarısını hasım olarak kabul ediyor, bu durum, mevcut ve yakın tehlikenin büyüklüğü karşısında zaaf yaratıyor, devlet ve iktidar, millet bütünlüğünü arkasına almak zorunda.
Amasya Tamimi güncellenmeli, bütün milletin azim ve kararlılığı olmadan, kurt kapanından çıkış zor olabilir.


Nelin Milli


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.