booked.net
 
 

 

Damat

 17 Ağustos depreminin sene-i devriyesi - 16/08/2017





Hayati Karaman
E-Posta
17 Ağustos depreminin sene-i devriyesinde , yaşanan acıların gerçekliği dışında , "eski hamam eski tas" düzeni devam ediyor.. Bu kadar sene sonra, kayıpların kimlikleri, sahipsizlerin mezarları açılarak, dna testi ile tespit edilmeye çalışılıyor..
Büyük İstanbul depremi, neredeyse geri sayım ile yaklaşırken. Kurumlar mutlaka sorgulanmalı ve görevlerini yapmaya zorlanmalı. Deprem uzmanlığı konusunda, dünya çapında otorite olan bilim adamları tehlikenin büyüklüğüne işaret ediyorlar, ülke bağımsızlığını etkileyebilecek sonuçlar tartışılıyor.
Örnek bir vurdum duymazlık olarak; Marmara denizinde çalışmalar yapan uluslararası kuruluşların gemilerine, hiçbir katkı yapılmamış olması gösteriliyor..
Araştıran gemilere sismograf yerleştirilmesi için, İBB'den talep edilen katkının( 388 bin TL.) son güne kadar bekletilip, menfi cevap verildiği ileri sürülüyor.
İstanbul sokakları, İspark adlı şirket vasıtasıyla, adeta para basma makinesi gibi .. bu rakamın misli ile geliri bir günde topluyor..(geçenlerde yolsuzluk iddiaları ile gündeme geldi).. ..İstanbul, Allah vermesin büyük, tarihi bir deprem tehlikesi altında, taşı toprağı altın, bir sismograf aleti bile esirgeniyorsa, bir şeyler eksik yapılıyor demektir..
Kanal İstanbul gibi büyük vizyon bir tarafta, sismograf aleti diğer yanda....


Hayati Karaman


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.