booked.net
 
 

 

Damat

 Cumhuryet çınarına herı aşı tutmaz.. !! - 30/10/2017





Cumhur Doğrusöz
E-Posta
Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu külliye adı verilen yerde yapılmış çok sayıda davetli ağırlanmış, ödüller dağıtılmış, katılanlar hoşça vakit geçirerek, "Cumhuriyet" mucizesinin sene-i devriyesini idrak etmişler..
Cumhurbaşkanı,;
Cumhuriyeti binlerce yıllık devlet geleneğinin toprakla buluşmuş son fidanı olarak olarak nitelemiş,
Bermutat, Cumhuriyetin ve Mustafa Kemal'in adını kullanan bir kısım çevreyi itham etmiş, muasır medeniyet seviyesine çıkma hedefine yönelik, hiç bir somut adımlarının, olmadığı iddasında bulunmuş.
Darbe, cunta ve vesayet argümanlarını kullanmış, itham ettiği Cumhuriyetçilerle , bunları özdeşleştirmiş....Cumhuriyete yeni bir vizyon kazandırmaktan bahsetmiş..
Darbeleri "La havle" çekerek, sineye çeken milletin , 15 Temmuz'da geleceğine sahip çıktığı konusundaki söylemlerini yinelemiş..
Cumhuriyet fidanı bugün, Cumhurbaşkanının söylediği gibi ulu bir çınardır, bugünlere , kendi vizyonu ile gelmiştir, Cumhurbaşkanının ileri sürdüğü gibi, vizyon eksikliği yoktur..
Herhangi bir meşrebe göre ,bir tarih, kültür ve medeniyet aşısı, bu ulu çınarda tutmaz,
Cumhuriyet ağacından, cumhuriyet meyveleri almak için, Cumhuriyet değerlerine( hukukun üstünlüğü, eşitlik,fikir özgürlüğü, v.d ..) uygun aşılar yapmak gerekir,..
Bir dönem, güzelim ağaca, alnı secdeye değer gözüktüğü için, yol verilenlerce yapılan aşıların, ne kadar zehirli meyveler verdiğini hatırda tutmakta fayda var..


Cumhur Doğrusöz


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.