booked.net
 
 

 

Damat

 Nerede Bu Yoğurdun Bolluğu - 23/01/2018





Muhterem Işıksaçan
E-Posta
Fransa , Zeytin Dalı Harekatı sürecinde , olası insan hakları ihlallerini görüşmek üzere , BMGK'ni acilen toplantıya çağırdı..
Daha sonra toplantı gündeminin yanlış anlaşıldığını, insani yardımların ulaştırılmasının önemine dikkat çekileceği, açıklaması yaptı....
Bunda, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlunun, "hassasiyetimizi anlamayanları, teröristler ile işbirlikçi olarak kabul ederiz" mealli açıklamasının , etkili olduğu açık..
Fransanın kürtçü terör unsurları ile derin muhabbeti eskiye dayanır..
Fransa, Almanya , Abd fark etmiyor..son dönemlerde, bütün dış politika hamleleri, alım satım üzerine kurgulanıyor..
Macron, Cumhurbaşkanının ziyareti esnasında kaşla göz arasında 25 adet Airbus pazarlıyor, Almanya Leopar tankları modernize ediyor, Trump, Cumhurbaşkanının ziyaretinde ayak üstü Boing 737 uçaklarını satıyor,..
Devlet başkanları değil, sanki, büyük şirketlerin satış temsilcileri ..muhteremler...
Pkk ve türevi terör örgütleri, Suriyenin kuzeyini, Abd'nin verdiği silahlarla, diğer etnik guruplara soykırım uygulayarak , kendilerine göre sterilize ediyor, hiçbir insan hakları örgütünden çıt yok..
Sonra, Türkiye, hem Nato anlaşmasına göre ,hem de BM anlaşmalarına göre, meşru müdafa hakkını kullanmak üzere ve de uzun süre de yanlıştan dönülür umuduyla, gecikmeyi de göze alıp bekledikten sonra,, harekata girişiyor, adını da barış talebine vurgu için , Zeytin Dalı koyuyor, müttefiklerimiz, insancıl hukuk üzerine çeşitlemelere başlıyorlar..
Milyonlarca Suriyeli mülteciyi barındıran, Türkiye'ye insanlık dersi vermek , hakikaten de, komik oluyor..
Türkiye, bir ölçüde, koalisyon güçleri denen müstevlilerin pisliklerini, en insancıl müdahaleler ile temizliyor..evinden barkından edilen kitleleri , Kızılay ile Afad ile sahipleniyor, yediriyor, içiriyor, barındırıyor, eğitiyor, iç barışına da etkisi olacak, yüksek maliyetli insani mülahazalar ile davranıyor..
Müttefiklerimiz, hem ticaret yapıyorlar ,uçak, tank,v.s satıyorlar hem de hak ,hukuk cazgırlığı yapıyorlar..
Türkiye , "Nerede bu yoğurdun bolluğu" , ,dönemine geçti,, hala farkında değiller..





Muhterem Işıksaçan


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.