booked.net
 
 

 

Damat

 Eski rejimi yıkmışlar!! - 11/04/2014





Pelin Gezgin
E-Posta
İktidara liberal sos yapan kişilerden biri açık yüreklilikle yazmış, eski rejimi yıkan güçler bizleriz,, cemaat, akp ve liberaller., zımni7açık bir işbirliği halinde eski rejimi yıkma projesi, arkadaşlara göre, tamamlanmış ve artık yeni duruma bakmak lazım..
Tam bu arada,komuta kademesini içeri tıktık,Türk ordusunu istediğimiz kıvama getirdik, Kemalist devlet rejimini yıktık, gazamız mübarek olsun deyip kutlamalar sürerken, cemaat sorunu ortaya çıktı..
iktidar paylaşmak, iktidarın bizatihi yapısı itibarıyla mümkün değildir, geçici ittifaklar olur ama, sürgit bir ortaklık eşyanın tabiatına aykırıdır. cemaat her ne nedenle olursa olsun, iktidarı, can alıcı yerinden, yolsuzluk dosyaları ile vurunca yıkım ekibi dağıldı, iktidar uzun bir süredir sırtında yumurta küfesi olarak gördüğü liberaller ile yollarını ayırmıştı, iki arada bir derede kalanlar idare etmeye çalışıyorlar, cemaat artık, bir numaralı iç düşman, yurtdışı ayaklarını da hesaba katarsak aynı zamanda dış düşman katogorisinde de yer alıyor..Seçim sonuçları ile, 17 aralık sürecinde başlamış olan cadı avı ve kanun nizamını cemaati yok etmeye göre düzenleme çabaları hız kazandı.. Eski rejimi yıkım ekibinden, geride akp kaldı, özgül ağırlığı yüksek liberallerin çoğu başka cephelerde, cemaat ile, "ya devlet başa, ya kuzgun leşe" kavgası sürüyor, kalanlar, bu tufanda, gemici feneri ile iktidara yol gösterme iddiası ile çabalıyor, kanlı bir iktidar kavgasına, kendilerinin de inanmadıkları açık olan demokratik tezler yazmaya çalışıyorlar. 2002 sonrası gelişmeler,eski rejimin devlet geleneğini yok etti,yargı sistemi sorgulanıyor, genelkurmayı kozmik odalarını bile koruyamayacak hale getirdi,dünyanın sayılı ordularından birini, sahte yargılamalarla dünyaya "komitacı" olarak propaganda ettiler, şimdi tornistan yapmaya , suçu birbirlerinin üzerine atıp sıyrılmaya çalışıyorlar..Eski rejimi yıktıklarını düşünüyorlar, ama yerine ne getirdikleri belli değil. Eski milli görüşçüler, iktidar liberalleri ve neo-con destekli cemaat,eski rejim dedikleri, Atatürk cumhuriyeti devlet anlayışını yıkmış.."şu feleğin işine bak" !!..


Pelin Gezgin


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.