booked.net
 
 

 

Damat

 Sayın Emekli Hilmi........ - 21/06/2014





Adaletli Yargıç
E-Posta
Anayasa Mahkemesi karar verdi ve Balyoz yeniden......
Şimdi anlaşılıyor ki, bu balyozun bozulmasının en önemli nedeni ilgili mahkemenin sanık avukatlarının talepleri doğrultusunda Hilmi beyi dinlememiş olması. AYM bunu hak ihlali görmüş. Doğrudur da, Sayın Hilmi bey ne diyor? ''Çağrılsaydım gider ifade verirdim.''.
Şimdi ne diyor? Hilmi bey. '' AYM kararına ve arkadaşlarımın tahliyesine çok sevindim'' mealinde birşeyler diyor.
Hepsi iyi de Sayın Hilmi bey insanın dava arkadaşları yargılanıyor seni çağırıyorlar ve sen mahkeme davet etmedi diye bir ifade vermiyorsun ve bu şeklin arkasına sığınıyorsun. Peki kasaptaki ete soğan doğramıyorsun da eğer söyleyeceklerin arkadaşlarının lehine idiyse neden iki kelime bir dilekçe yazıp ta mahkemeye göndermedin arkadaşlarının suçsuzluğu hakkında? iki satırlık yazının da mı daveti gerekirdi?!!!!!
Peki , şimdi yeni yargılama da davet edilirsen ne yapacaksın Sayın Hilmi bey? Diyordun ya ''vardır da diyemem yoktur da diyemem''hangisini diyeceksin?
Kapı ya açıktır ya kapalı mantıken aralık olmaz. Senin de bu dediğin mantıksız.
Ama yeni yargılamada o arkadaşların var ya, onların yerinde olsam seni şahit göstermem. Çünkü senin için öyle de denilemez böyle de denilemez kısaca güvenilmez bile belki denilemez.


Adaletli Yargıç


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.