booked.net
 
 

 

Damat

 Terör "vesayeti"nde seçim..!!.. - 18/03/2015





Piraye Sevgili
E-Posta
Hdp eş genel başkanı gurup toplantısında, cumhurbaşkanına hitap etmiş ve "seni başkan yapmayacağız" demiş..Başkanlık, nedir, ne değildir ayrı mesele. buna karar verecek olan, nihai aşamada, demokratların çok kutsadıkları o sihirli sandık..Cumhurbaşkanı, 2002'den bu yana sandıklara ipotek koymuş gibi.. başkanlığa giden yolda da, parti olarak %6'larda oy potansiyeli olan bir siyasetten çekinmesinin rasyonel bir nedeni yok..
Hdp eş genel başkanı, demokrasi jargonunda sürekli zig, zag' larla yol alıyor.. bir gün, cumhurbaşkanı adayı oluyor, mülayim demokrat hallere giriyor, bir gün, gençleri sokağa çağırıyor, 50 kişi katlediliyor , kamu malları yağmalanıyor,sonrasında, hiç özeleştiri yapmadan "demokrasi "yolculuğuna devam ediyor.!!.
Gurup toplantısında, cumhurbaşkanına gözdağı vermesinin demokratlıkla bir ilgisi yok, organik ilişki içinde olduğu silahlı hareketin ve 6-8 ekimde olduğu gibi, sokak şiddeti'nin tehditlerine güveniyor... Bazılaraına göre, "demokrasi", vesayet aşamalarını tamamladı,sözde askeri vesayet pıstırıldı, yargı vesayeti de sağından solundan hallediliyor, başta akp'ni destekleyen sazan demokratlar sandık vesayeti(sivil vesayet) sızlanmaları yapıyorlarsa da, bir kıymet-i harbiyeleri yok.., Geriye bir tek vesayet kaldı, o da, terör'ün vesayeti.,yoksa, barajı aşıp aşamayacağı tartışılan bir partinin genel başkanı'nın, %52 ay almış bir cumhurbaşkanına böyle babalanma'sı hangi demokratik kriterlere sığar....


Piraye Sevgili


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.