booked.net
 
 

 

Damat

 Baykal TBMM Başkanı olmalı..!! - 02/11/2015





Hüsniye Şanlı
E-Posta
7 Haziran seçim sonuçları, Baykal üzerinden yapılan adaylık hamlesi ile kadük hale getirildi.

Cumhurbaşkanı, eski ünsiyetlerine dayanarak(2002 siyasi yasağının kaldırılmasındak Baykal desteği) muhtemelen Baykal'dan aday olmasını ve destek verileceğini söyledi, nedense olmadı, sonuçta, Başkanlık AKP'de kaldı ve meclis çalışmadan/çalıştırılmadan yeni seçim kararı aldı.

1 Kasım sonuçları, külliye ve AKP ortaklığında, 7 Haziran seçim sonuçları üzerinde yapılan bir restorasyon hamlesi olarak başarıya ulaşıldığını gösteriyor.

Muhalefeti, %60 olarak mecliste teşkil eden, üç parti de ayrı ayrı aday gösterince ve kaybetme ihtimaline karşı diğer turlarda bir aday etrafında birleşme feraseti de göstermeyince, altın tepsi içinde, külliyeye sunulan başkanlık, meclisi çalıştırmaya gerek görmedi, yolsuzluk dosyaları dahil hiç bir işe el atılmadı, sanki, 7 Haziran'da, seçmen, şaka olsun diye bu muhalif muhteremlere oy vermişti. Bu arada, siyasi ve insani vefasıyla bilinen, Cumhurbaşkanı, hiç olmazsa bu sefer, Baykalı Başkan seçtirip, mutlak iktidara görünüşte de olsa bir doz muhalefet katılmasına vesile olur...

İktidar yüceleri de artık sıkılacaklar, bu kadar muhalefetsizlik... Demokrasiye de iyi gelmez!!


Hüsniye Şanlı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.