booked.net
 
 

 

Damat

 Teröre açık ülke.. - 12/01/2016





Kazım Kalın
E-Posta
Arap baharı ile başlayan sürecin Türkiye'ye maliyeti boyut değiştirmeye başladı. Önceleri, mücavir alanlarda başlayan istikrarsızlaştırma, adım adım ülke içine doğru nüfuz etmeye başladı.

Güngören'de ilk provası yapılan, Reyhanlı ile kitlesel hale gelen katliamlar, Suruç Ankara patlamaları ile,"vukuat-ı adiyeden" kabule dair bir "algı bağışıklığı"na yol açtı, Muhtemelen aynı silsileden 'Sultanahmet Meydanı'ndaki, canlı bomba düzeneği şüpheli, son katliam teşebbüsü de ilk belirlemelere göre onlarca can aldı.

Patlamalar, patlayıcılar ve failleri hakkında rivayet muhtelif, ülke içinde uyuyan tekfirci/ cihatçı hücreler ve ayrılıkçı terör örgütü, son dönemlerin moda tehlikesi gibi "parelel" halde yarışıyorlar.

Ülke, güney ve güney doğudan "terörün" adeta serbest ithalat rejiminden faydalanır gibi kolaylıkla duhül ettiği bir konumda.

Kandil cenahından " bombacıları şehirlere gönderiyoruz", Rakka cenahından, "içerde vururuz" gibi açık tehditler altında, bölgede de "hendek tahkimatı" dağıtılmaya çalışılıyor.

Irak işgali ve Suriye'ye yüksek ve sert dozlarla demokrasinin acı reçetesi uygulanırken, bünye olarak, Türkiye enfeksiyona uğradı.

Semptomlar, sarı (ateşli) humma şüphesine işaret ediyor (tarihte kitlesel ölümler var), gribal beirtilerle başlayıp, çoklu organ tahribatına neden oluyor (tam da domuz gribinin salgın tehlikesi gösterdiği bugünlerde..!! ).

Klinik tablo ağırlaşıyor, sterilize edilmiş bir ortam ve gerçekçi bir tedbirler manzumesi, acil ihtiyaç halinde...



Kazım Kalın


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.