booked.net
 
 

 

Damat

 Zaafiyet - 30/06/2016





Kani Adanır..
E-Posta
Son zamanlarda iyice artan terör saldırıları karşısında, sorumluların ilk söylediği " güvenlik zaafiyet yok" oluyor.. Klişe gibi sözler sıralanıyor, Türkiye'ye kimse operasyon yapamaz vs...

Hattı zatında, Türkiye'nin giderek açık bir operasyon alanı olduğu ortada.. Irak işgali ile kuzeyden başlatılan kuşatma, Arap baharı ile güney sınırlarımızda cendere haline dönüştü. Her iki bölgedeki uluslararası nihai planlama'nın hedefinin, pkk ve pyd üzerinden , , özerkleştirilmiş, etnik statüler olduğu da sır değil.

Bu tuzağı pas geçip, orta doğuya bodoslamadan dalmanın, süreci hızlandırıcı etki yaptığı da bir başka gerçek.

Bölgede yeni bir ameliyatı yapmaya karar vermiş olanların, narkoz kullanmadıkları, canlı bombalar ve masum sivillerinin üzerine yağdırdıkları bombardmanlarla operasyonu sürdürdükleri açık.

Türkiye toprakları da son bir yılda onlarca canlı bomba eylemi ile yüzlerce sivilin hayatını kaybettiği bir alan haline geldi. Yetkililer, , kimse Türkiye üzerinden ameliyat yapamaz derken, adeta, hem kendilerine hem de millete narkoz veriyorlar.

Ama operasyon sonrası verilen narkoz'un, acıyı hafifletmesi, durumun ciddiyetini örtmesi mümkün değil.

Teenni zamanı değildir, tevekkül çare olamaz, mazeret üretme değil, sorumlulukların yerine getirilmesi ve önlem almada "ciddiyet" zamanıdır.


Kani Adanır..


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.