booked.net
 
 

 

Damat

 Toplumun sağduyusunda sorun yok..!! - 02/01/2017





Vedia Gülcü
E-Posta
Terör saldırılarından sonra, iktidar sözcüleri tarafından "sağduyu çağrısı "yapmak , klişe bir tavır haline geldi, inandırıcılık etkisi yok.. Saldırılara karşı bol keseden edilen iri laflar ile, terörü önlemenin mümkün olmadığı gibi....
Terörü önleme görevi olanlar,terör saldırıları sonrası, güvenlik hakkı, yaşam hakkı tehlikeye düşmüş topluma akıl veriyorlar, normal bir durum değil..
Terör , nerdeyse otomatiğe bağladı, her hafta cumartesi günü operasyon yapıyor,bağıra bağıra geliyor,sonuç ortada,..
Sorumlular, ölü, yaralı konusunda, sayısal bilgiler veriyor, hastahane ziyaretleri yapıyorlar,,yayın yasağı ile de ortalık büsbütün karartılıyor.. , ,
Toplumun geneli, bu kargaşaya rağmen, kendi barışı üzerinde, ona tavsiyede bulunanlardan daha hassas ,sorumluluğunun farkında..sukunetle izliyor..,..
Sağduyu sorunu olanlar belli, iktidar konforundan rant devşirenler, kendi meşreblerini topluma dayatıyor, ötekileştirme üzerinden , iktidarı da tahrik ederek, yarattıkları paranoya içinde kamplaşıyorlar..
Bu tavır, terör kundakçılarının ekmeğine yağ sürüyor, moda deyimiyle , var olduğu iddia edilen "fay hatları" üzerinde projeler üretmelerine çanak tutuyor..
Sağduyu sol duyu bir tarafa, sorumlular görevlerini yapsın ..yeter......











Vedia Gülcü


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.