booked.net
 
 

 

Damat

 Asma budama ,paket yargılama..!! - 27/01/2017





Vamık Başçı
E-Posta
Adli veri bankası ile ilgili toplantıda, Başbakan, fetö örgütü üyelerinin yargılanmalarının yavaşlığından şikayet etmiş, ayrı bir yargılama paketi önermiş..
Başbakanın tavsiyesine göre, fetö örgütü mensuplarının , tabii yargılama sürecinden çıkarılıp, gurup olarak, ayrıca yargılanmaları gerekiyor..
Fiilen askıda olan Anayasa'ya göre, hiçbir organ , yargıya emir talimat veremez, tavsiye ve telkinde bulunamaz..
Bu madde ile sağlanan " bağımsızlık" teminatı yeterli bulunmadı, yeni anayasa değiklik teklifinde, madde kenar başlığına , "tarafsızlık " eklemesi yapıldı..
Referandumdan geçerse, mahkemeler ve hakimler hem bağımsız hem de tarafsız olacaklar..
Kulağa hoş geliyor da, yarın , başka bir gurup için de , farklı yargılama paketlerinin telkin edilmeyeceğinin garantisi yok, ..
Bugün anayasa ihlali, dernek tüzüğü ihlalinden daha kolay, "dernek üyeliğinden çıkarılma" müeyyidesi var, anayasa ihlalinin müeyyidesi yok, ..,
Hazirun'dan biri çıkıp ta,; "iyi de sayın Başbakan, az biraz dikkat etseydiniz de , bu kadar liyakatsiz sahtekarın, yargıyı ,orduyu ele geçirmesine yol vermeseydiniz, bu güruh devleti gaspederken, sizler, asma mı buduyodunuz yoksa karpuz mu kesiyodunuz " dese, haksız mı olur...!!!



Vamık Başçı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.