booked.net
 
 

 

Damat

 Trump'çı müslümanlar.. - 09/02/2017





Necibe Onur
E-Posta
Trump, ilk kararnamesinde, bazı müslüman ülkelerin vatandaşlarına vize yasağı koydu..
Müslüman olmayan ülkelerde protestolar oldu, Türkiye'de çıt çıkmadı,, "dut yemiş bülbül"ler bile arada bir ses verirler.. ..
Cuma namzaları öncesi protesto geleneği olan , dini hassasiyetleri yüksek kesimlerden itiraz çıkmaması normal değil, jargona aykırı.. "kan kusup kızılcık şerbeti içtik " hali midir, renk verilmiyor....,,,.
İktidarın Trump beklentisi açık, ulü'l emre itaat de zorunlu, sonuç;, , "sineye çekme".gibi gözüküyor...
İktidar yazıcıları, Trump'tan yeni bir stratejik ortak icat etme konusunda çok hevesliler, stratejik ortak takıntısı, devam ediyor,, ortak olmak riskli bir iştir, hele ,hele ortadoğuyu yutmaya azmetmişlerle ortak olmak, ayı ile çuvala girmekten de zorlu bir mesele..üstüne üstlük, islamofobik, siyonist ortaklığı ile, müslüman coğrafyada , stratejik veya taktik seviyede dümen tutmak hayırlı sonuçlar vermez..
Cia başkanı, bayram veya seyran olmamasına rağmen ilk gezisini Türkiyeye yapmaya karar verince, iktidar cenahı yine heyecan yaptı,ama, Pompeo, sıradan bir istihbaratçı değil, eli en son, Berlin duvarına deymiş, ,sonrası malum..
bizim güney sınırındaki duvarlara dokunmazsa iyi olur..
El Bab önlerinde, şehit sayıları artıyor, Rakkaya sefer açmak isteyen Trump ve Putin, ypg/pkk ile işbirliği, yapacaklarını resmen ilan ediyorlar....
Bir adım sonrası, mehmetçik ile, çapulcuları ortak cephede, kendi imalatları işid şeytanına karşı ,savaştırmak olmasın...


Necibe Onur


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.