booked.net
 
 

 

Damat

 Muhallebi ve Adalet..!! - 05/05/2017





Naci Bahçeci
E-Posta
İBB Başkanı'nın fetö soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan damadı ,sağlık nedenleri ile tahliye edilmiş..
Sağlık sorunları, tutuklu yargılamayı etkiler, daha doğrusu etkilemesi gerekir, yeterli güvenceler alınarak, tutukluluk halinin sona erdirilmesi bakımından, CMY'da yeterli hüküm bulunmakta..
Yargılamaya insani boyut katan bu kurallar, Ergenekon davalarında,, bir başka deyişle, TSK'ni sistemden tasfiye eden yargının ve bürokrasinin fetö'leşme sürecinde hiç bir surette nazara alınmadı..
Yargılamalarrın adalet boyutu olmadığı gibi, işkence ve kötü muamele/eziyet, rutin bir uygulama olarak sistematize edildi..
Adli sisteme sızmış,, tetikçiler, özellikle askeri cenaha düşman ceza hukuku uyguladılar, bir deri bğr kemik kalmış, hastaları, terminal safhasına kadar salıvermediler..
Bugün de fetö darbecilerine karşı yapıldığı iddia edilen yargılama süreçlerinde, aynı vurdumduymazlığın sürdüğü, hasta ve bakıma muhtaçların, tutuklu yargılanmaları konusunda yargısal bir mutabakatın var olduğu iddiaları var..
Yargılamalar adaletli bir düzlemde yapılmadığında,, "hüküm" şaibeden kurtulamaz..
Damat, suçlama "fetö"cülük olmasına rağmen, bir özel hastahane raporuna dayanarak tahliye edilmiş..
İşin tuhafı, Savcılık makamı, vicdanen tatmin olmamış olsa gerek, karara itiraz etmiş , fakat , itiraz da reddedilmiş....
Raporda,"epileptik atakları arttıran uyku apnesi, hipoglisemi hastalıklarının ilerde telafisi mümkün olmayan durumlara sebebiyet vereceği " ileri sürülüyor.,. damadın biraz da vitaminsiz olduğu tespiti var..
Bu semptomlar," araştırılırsa", çok kişide çıkabilir, ..
Yakın ölüm riski taşıyan Ergenekon hastaları, Silivri devlet hastahanesinde ameliyat edilerek, Silivri zindanlarının mücavir alanından dahi, ayrılmalarına izin verilmemişti..
Başkan, içerde zayıf düştüğü anlaşılan damadı , "besiye" çeksin....
Manda sütünden mis gibi muhallebilerle, kısa zamanda toparlar..
Darısı, diğer hasta tutuklular başına..!!



Naci Bahçeci


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.