booked.net
 
 

 

Damat

 Rojovadaki Abd bayrakları..!! - 05/06/2017





Bünyamin Haraççı
E-Posta
Abd ile pkk/ypg işbirliği Kongre silah desteği kararı ile aleniyet ve resmiyet kazanınca, Cumhurbaşkanı , haklı olarak, "bir gece ansızın gelebiliriz" dedi..
Sahada , Tsk mevcudiyeti devam ediyor, Rakka ,önlerinde, abd ve ypg harekatı, deaş ile de ortak bir seviyede sürdürülüyor.. Rakkada, Deaş'ın emanetçiliğinin sonuna gelindi ,pkk/ypg lehine kuzu kuzu çekilecekler..( bir kısmı geçenlerde kenti terketti..)
Pkk/ypg ortaklığının bir mukaddesatı yok, terörü araçsallaştırarak sürekli hile ve yalan ile yol alarak, bölge şartlarını kendi lehine kullanıyor..Etnik temizlik ile insanlığa karşı suç işliyorlar..
Abd ve Rusya ile de artık "açık edilmiş" işbirlikleri var..
Rusya, terör örgütünü, "tasavvur edilen "Suriyenin anayasal bir unsuru olarak gördüğünü ileri sürüyor, Abd , ağır silahlarla teçhiz ediyor,askeri eğitim veriyor, muntazam ordu haline getirmeye çalışıyor......
Suriyede , müttefiklerimiz olduğunu zannettiğimiz devletler ile terörist unsurlarının işbirliğinin tipik bir örneği yürürlükte.
Uluslararası hukukun temel ilkeleri bakımından utanç verici bir durum yaşanıyor..
Terörist faaliyetlerin önlenmesi konusundaki bütün Uluslararası Sözleşmeler, sözde medeni devletler tarafından askıya alınmış vaziyette..
Suriye'nin koalisyon güçleri tarafından işgalinin temel amacının, ırkıçı terörden bir özerk yapı üretmek olduğu artık tartışılmaz bir gerçek..
Rojavada direklere çekilen abd bayrağı bu gerçekleri sembolize ediyor ve artık dost bir ülke bayrağından farklı bir anlam taşıyor....
Cumhurbaşkanı'nın "Bir gece ansızın gelebiliriz" sözleri, muhtemelen, Ümit Yaşar Oğuzcan'ın, aynı adlı şiirinden mülhem..(Bir gece ansızın gelebilirim..).
"Bu kadar yürekten çağırma beni" dizesi ile bitiyor..
Abd, son icraatları ile, ne kadar farkında bilinmez, sanki " yürekten çağırıyor"...



Bünyamin Haraççı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.