booked.net
 
 

 

Damat

 At izi, it izi ve sonunda at eti... !!!! - 20/12/2017





Abidin Gülcü
E-Posta
TSK'nin itibarı ile öyle oynadılar ki, sonunda ; birileri askere "at eti yedirmeye teşebbüs etmek cesaretini" dahi buluyorlar......
Yazılı soru önergesine cevap veren Bakan, olayı doğrulamış, ifadesine göre ,; ağır koku yayılınca , farkına varılmış, askerin yemediğini açıklamış..
Bakan da sonuçta, kendine verilen bilgiyi paylaşıyor, yanıltılmış ve askeri at eti yemiş de olabilir..
Hainler, kendi ordularına düşman muamelesi yaptılar, kozmik odasına girdiler,, komutanları sahte iddianameler ile mahkum ettiler,, tardettiler..,
15 Temmuz'da ,saf askerleri, askeri öğrencileri klandırıp sokağa döktüler, kalabalıkların önüne attılar, linç edilenler oldu, ..
Yargılamalar sürüyor, gaybubet evleri, imamlar ve bir alay patalojik/hastalıklı unsur soruşturuluyor, ama , olan oldu..
Peygamber ocağını , -aşına at eti karıştırıp-, itibarsızlaştırılmaya devam ediyorlar,..
Dünyanın en güçlü ordularından birinin askerine at eti yedirme cüretinini nereden alıyorlar,, yetkililer, bunu da bir zahmet araştırsınlar..
Öyle, sorumluluk sahibi bir vekilin yazılı sorusuna iki satır cevapla geçiştirilecek olay değil.. bir adım ötesinde, kışlaları, Topkapı surlarına çevirirler, at kesmeye de başlar bu münafıklar..
15 Temmuza giden süreçte ve sonucundaki darbe teşebbüsünde, at izi ,it izine karıştı, şimdi de sıra at etine mi geldi...!!
Bu ocak hepimizin haysiyeti, dört bir yanımız çakal sürüleri ile çevrilmişken ve coğrafyada sıranın Türkiye'ye geldiği söylenirken , gerekli ihtimamı gösterip yaralarını sarmamız gerekiyor.
Akıllı olma zamanı dır. Vatan savunması için moral kabiliyeti yüksek, düzenli orduya ihtiyaç, gün be gün artıyor. Son pişmanlık para etmez..


Abidin Gülcü


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.