booked.net
 
 

 

Damat

 Asker kamuflajı ve zırhlı Mercedes.. !! - 26/01/2018





Yıldırım İnançlı
E-Posta
Cumhurbaşkanı, külliyede en son teknoloji ile donatılmış bir bilgi işlem merkezi kurdurmuş. Dünyanın her yerinden ve de Türkiye'den derlenen bilgiler, bu merkezde uzmanlar tarafından değerlendirilip, Cumhurbaşkanı anında bilgilendiriliyor ve gerekli gördüğü alanlara, görüntülü olarak müdahale etmesi sağlanıyormuş.
Cumhurbaşkanının yeni Anayasa ile, tek kişiye göre hazırlanmış, eşi benzeri olmayan bir yürütme erk'ini kullanırken, bu merkeze çok ihtiyacı olacak.
Cumhurbaşkan , Afrin harekatını da yakından takip ediyor, son olarak programını bozup, Hatay'da bulunan askeri komuta merkezini ziyaret edip bilgi almış..
Harita üzerinde tekmil alırken, kamuflaj parkası giymiş..
Eskiden, kendilerini devrimci çizgide gören gençler, düz haki renkli kaba kumaştan yapılmış içi keçe miflonlu asker parkası giyerlerdi.
Cumhurbaşkanı ve Genelkurmay Başkanının karargah giysileri bile kamuflaj desenli.. ..
Akp yetkilileri, Cumhurbaşkanından bahsederken , "Başkomutan" rütbesini öne çıkarıyorlar.. Geleneksel anti- milter hallerinden pek eser yok, neredeyse miğfer ile dolaşacaklar.
Dünya, çapsız muktedirler yüzünden, yeni orta çağa şartlarına doğru giderken, asker meselesi önemli, düzenli ordu olmadan, ciddiye alınma şansınız yok. Bir sürü çapulcudan başıbozuktan devşirmelerle, gelinen nokta bu. Sonunda, iş Tsk'ne kaldı..
Yakın zaman önce bu ordunun 26. Genelkurmay Başkanı, ipsiz sapsız bir savcı müsveddesi ve işbirlikçisi yargıçlar tarafından sahte suçlamalar ile, uzun süre tutuklu yargılandı ve mahkum edildi.
İşin acı tarafı, Cumhurbaşikanı ,zamanının Başbakanı olarak, , yanıltıldı ve bu sahtekara zırhlı mercedes tahsis etti..
Zırh ile korunmaya alınan savcı kaçak, zırhlı mercedes nerede bilinmez, kamuflaj parkası, Cumhurbaşkanın üzerinde, doğrusu budur ve de zırhtan daha koruyucu ve daha muhkemdir.





Yıldırım İnançlı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.