booked.net
 
 

 

Damat

 Dağ ve fare !!! - 08/05/2018





Melahat Güryay
E-Posta
CHP nin cumhurbaşkanı adayı iktidarcıları şaşırttı. Kılıçdaroğlu'nun tanımladığı özellikler ile uyuşmadığı ileri sürüldü bazı fetö ihtidacıları da, Kılıçdaroğlu'ndan açıklama talep ettiler ..!!!
Muharrem İnce, adaylık perioduna Çanakkale ruhu ile girince, iktidar eteklerinde hafif tertip telaş başgösterdi..
Bugüne kadar meydanın, tek taraflı at koştur, boğa güreştir mesabesinde boş olduğu zannının, etkisi kendini hissettiriyor.
Hafta sekiz gün ondokuz, sürekli iktidar tepelerinin salvolarından gına gelmiş olan kesimler, farklı seslerin kendileri ile ilgili konuşmasından memnun ve umut var haldeler.
İktidar yayıncılığı yapan gazetenin iletişim uzmanı dahi, " bu kadar çok Cumhurbaşkanı yayıncılığı ters tepebilir " mealinde bir şeyler yazmış. Doğru da, frenkler bu durumlarda " bonjour apres midi" diyorlar. Gecikmiş saatlerde günaydın demek, manasında.
Cumhurbaşkanının akıl daneleri ve yazıcıları tıkanmış görünüyorlar, sağdan soldan devşirdikleri eklektik notlamalar ile bugüne geldiler ama artık deniz bitti.
Son manifesto, insanları güldürdü, bu kadar iktidar olanakları ve önünde bu kadar zaman ve Bahçeli gibi bir " her dem şapkadan tavşan çıkarabilen " bir ortağın varken , "ne demeğe , yeni ve hayali bir ahitname peşindesin" soruları, siyasi mizahı besliyor.
Kılıçdaroğlu, kısık ateşte aday pişirip, kıdemli genel başkan adayını, cumhurreisliği yarışına sürünce, başbakan ve cumhurbaşkanlığı kıdemlisi, adayın da kimyası bozuldu,,!!!
Bir tarafta, Meral Akşener, cebindeki yüzbinlerce imzayı, darı serper gibi, YSK'nun önüne koydu, diğer adaylar , imza barajını aşmak üzere olduklarını belirtiyorlar. Mapus damından yarışa mülhaki olan Demirtaş ise, arkasındaki kitleyi haydi haydi % 10 ların üzerinde konsolide ediyor.
Cumhur ittifakı ortağı olan Bahçeli, imzalardaki fetöcüleri ifşa ediyor ama, imza sayılarıına bakılırsa, samanlıkta iğne aramak daha kolay bir iş.
Üstelik her fetö suçlaması, eğer kasten yapmıyorsa , iktidar zirvelerinin fetö sicilini gündeme getiriyor ki,
" aşk mektubu gibi nağmeler ," evlere şenlik .!!!
Bu muhterem ile ilgili eski muhabbetler, eski bir şarkı da dile getirildiği gibi " yine yakmış yar mektubun ucunu" kıvamında.
Bahçeli bu mevzuyu bir an önce kaparsa iyi olur , iktidar ve dahi kendisi , terör örgütü propagandasından sorguya alınabilir.
Sonuç olarak, cumhur ittifakı temcit pilavını tekrar ısıtmaya çalışıyor, millet de her gün pilav yemeyen papaz misali , pilavdan gına getirmiş vaziyette.
İktidarın 16 ncı yılında manifesto ile ahitname yayınlamak üzerine söylenecek fazla bir söz yok.
Dağ fare doğurdu, fare dağa küstü, v.s bir tarafa . Varsayalım, iktidar Türkiye'yi ihya etti yeni ahitname çok muhtevalı, her gün de baklava yenmez be muhteremler!!!!!



Melahat Güryay


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.