booked.net
 
 

 

Damat

 "Yerli ve Milliciler"..arş yiğitler vatan imdadına..!! - 10/08/2018





Himmet Saygılı
E-Posta
Döviz çıldırdı, T.l sadece convertible paralar karşısında değil, uluslararası ticarette esamisi okunmayan ülke paralarına karşı da değer kaybediyor..
Dolar ve diğer dominant paralar dışında , karşılıklı ulusal paralarla ticaret yapma projesini devreye koymanın tam zamanı..!!
Bu zındıkların paralarını kendi kaderlerine bırakıp, ne yapıp ettikleri ile ilgilenmemek gerekiyor..!!
Şu sıralar tam da yapılan bu galiba..
Her akşam Tv kanallarında değerli yorumcular, -başka bir gezegende yaşıyorlarmış gibi,- Chp'ni tartışıyorlar.. millet, alt yazılarda, döviz karşısında diyare olmuş ulusal paramızın hızla değer kaybedişini izliyor...
İktidarın yan kuruluşu gibi çalışan medya'nın, "mış gibi", abartılı nezaket hududlarında, muhalefet yapar görünen yorumcuları artık ekrana çıkartmamalarında fayda var..
İktidarı üzecek bir şey söyleme kaygısıyla, bin dereden su getirip sözde eleştiri yapma komikliği , hem onları hem de ekran başındakileeri yoruyor, tartışma taklitçilliğinden bir sonuç da çıkmıyor, zaman kaybı oluyor..
İktidar pek oralı değil ama, "kur savaşları ile tetiklendiği iddia ediilen" ciddi bir ekonomik kriz ile karşı karşıya olduğumuza dair işaretler artıyor..
Şimdi artık, muhalefetin değil, yerli ve millicilerin ne söyledikleri , bu durumdan nasıl çıkılacağı hakkındaki fikirlerini serdetmeleri bekleniyor..
Anayasa değişti, bir acayip sistem halk oyu ile az farkla olsa da kabul edildi, seçimler kazanıldı,
Artık Chp'ni kendi kaderine terk edip, ( bu ara , chp sorumlularının ,, son bir hizmet adına , daha iyi yöneteceklerin gelip teslim alması için ilana çıkıp ,, " kurultaysız gönüllü devir teslim", , "beceremedik özür dileriz" derse, oy verenlerin büyük kısmının haklarını helal edeceleri de ihtimal dahilinde..!!!)
"milli ve yerli" siyasetleri devreye alma zamanındayız, bundan sonra görev ve sorumluluk, yerli ve millicilerde, milletin diğer yarısı da, hiç bir sorumlulukları olmayan bu krizin faturasını ödeyerek ,"dolaylı desteği" zaten veriyorlar/verecekler....
Arş yiğitler vatan imdadına...!!





Himmet Saygılı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.