booked.net
 
 

 

Damat

 Batılı savunmak..!! - 14/11/2018





Hami Çiftçi
E-Posta
Akp sözcüsü, muhalefet tarafından istifa veya azli istenen Diyanet İşleri Başkanına sahip çıktı, Atatürk düşmanlığı tersçill muhteremin ziyaretini "insani" olarak vasıflandırdı..
Kimsenin, ziyareti, hayvani veya başka bir bağlam içinde niteleme çabası yok.. Hasta ziyareti her zaman insani mülahazalar ile yapılır..
Ziyaret edilen sıradan bir hasta değil, her fırsatta hakaret içeren kelamlar edip, üstüne üstlük de , ülkenin çoğunluğunca saygı duyulan bir anma mahalline alternatif olarak "kenef" tavsiyesinde bulunan bir provakatör..Şimdi, milletin bu tarafı, Diyanet işlei Başkanına, keşke " kubur" 'a gitseydin hoca dese , ne kadar sakil bir mekan tavsiyesi olur ve herkes tarafından da ayıplanır.. doğru olan da budur..
Sözcü, her ziyarette siyasi mana aramak yanlış diyor,..
Bir tarafta , kuvayi milliyecilere karşı yunanlı istilacıları savunan zat, diğer tarafta da, milletin vergilerinden yapılan bütçeden en büyük dilimlerden birini alan ve iman ehli herkesin diyanetini kollaması gereken , Başkan olunca,.. ziyaretin manası öne çıkar ve hasta ziyareti olmanın ötesine geçer..
Biri , beni şeyhülislam ziyaret etti diyor, diğeri cilt cilt kitaplarla , sanırsım cumhuriyet düşmanının değil , tarih ulema'sının rahlesine hürmet sunuyor, sonra da bu ziyaret, insani bir ziyaret oluyor..
Bu ziyarette, insani olmanın dışında mesajlar var, o nedenle bu kadar tepki çekti,çekmeye de devam ediyor.. Cumhurbaşkanı'nın kefaleti de bu durumu değiştirmez..
Fıratın doğusunda, Abd'li askerler ile teröristlerin aynı masa etrafında kebab yerken fotoğrafları servis edildi.. kıyamet koptu, bu yemek de zahiren insani bir karın doyurma birlikteliği olarak görülebilir, ama, mesajı başkadır ve patırtı da , bu nedenle çıkmaktadır..
Hasta ziyareti veya kebap ziyafeti, hakiki davranış ,batılı savunmak değil, mesajı tartışmak olmalıdır..


Hami Çiftçi


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.